Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Návrat po vyše 20 rokoch: Mel Gibson oznámil, že sa dočkáme piatej Smrtonosnej zbrane!

Záber z filmu Smrtonosná zbraň
Záber z filmu Smrtonosná zbraň (Zdroj: Warner Bros. Pictures)

Smrtonosná zbraň je absolútnou akčnou filmovou klasikou, ktorú milujú diváci aj po rokoch. Jedna z najslávnejších amerických sérií sa síce skončila štvrtou časťou ešte v roku 1998, vyzerá to tak, že sa nakoniec predsa len dočkáme pokračovania.

Černošský seržant Roger Murtaugh (Danny Glover), ktorý má pár týždňov do dôchodku, dostane za parťáka bieleho seržanta Martina Riggsa (Mel Gibson), ktorý chcel po smrti manželky spáchať samovraždu.

Z počiatku si nepadnú do oka, spoločne však budú musieť vyriešiť prípad nebezpečného gangu pašerákov drog. Úspech filmu zaručil ďalšie tri pokračovania, ktoré hltajú diváci po celom svete do dnešných dní. 

ŠOK Ďalší hollywoodsky herec skončil v nemocnici: Mel Gibson prekonal koronavírus!

A podľa všetkého je príprava pokračovania v plnom prúde. O piatej časti sa dlho šuškalo, no oficiálne potvrdenie sa zdalo byť v nedohľadne. Teraz je však všetko inak. Herec Mel Gibson sa totiž nedávno objavil v programe Good Morning America, kde sa primárne hovorilo o jeho najnovšom komediálnom filme Fatman.

Nakoniec však prišiel rad aj na otázku, či sa ešte niekedy dočkáme Smrtonosnej zbrane 5. Mel všetkých prekvapil a vyhlásil, že režisér Richard Donner, ktorý mal na starosti všetky predchádzajúce filmy, momentálne aktívne pracuje na scenári pre pokračovanie. Je teda jasné, že Roger Murtaugh a Martin Riggs sa vrátia. Otázkou je kedy. Predpokladáme však, že skôr ako o dva roky to nebude.

Viac o téme: Mel GibsonDanny GloverSmrtonosná zbraň
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu