Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

BABYBOOM v Hollywoode! S bábätkami sa roztrhlo vrece: Mnohé páry doslova šokovali

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: SITA/AP/Jordan Strauss/Invision, Profimedia, Instagram/Emma Roberts, Sophie Turner)

Karanténa zrejme spravila svoje. Kvôli koronavírusu sa život na celom svete zastavil. Výnimkou neboli ani životy hercov a herečiek. Mnohé nakrúcania sa museli odložiť a s nimi aj premiéry nových filmoch. Herci mali viac času na seba a... niektorým sa pošťastilo! V Hollywoode nastal veľký babyboom. Pre väčšinu je to prvé bábätko a nová životná etapa, rodiny niektorých sa riadne rozšírili.

Josh Brolin a Kathryn Brolin

Nič krajšie si na Vianoce nemohli priať. Deň po sviatkoch sa Joshovi Brolinovi narodilo v poradí štvrté dieťa, v jeho terajšom manželstve ide o druhý prírastok. Malá Chapel Grace sa narodila večer 25. decembra pred pol siedmou. Nazvali ju "malým zázrakom vianočného večera". Vo svojich 52-och rokoch sa tak Josh Brolin stal štvrtýkrát otcom.

Z prvého manželstva s herečkou Alice Adair má dve dospelé deti, Trevora a Eden. V roku 2013 začal chodiť s bývalou asistentkou a modelkou, ktorá je známa aj vlastnou značkou, Kathryn Boyd. O tri roky neskôr sa vzali. V roku 2018 sa im narodila prvá dcérka Westlyn Reign Brolin. O pár mesiacov oznámil pár ďalšiu radostnú správu. 


Mohlo by vás zaujímať: Ďalšie bábo na ceste: Herečka z La La Landu je tehotná! Emma Stone už bruško na FOTO nezaprie


Emma Roberts a Garrett Hedlund

O tehotenstve Emmy Roberts sa hovorilo už koncom júna, nič však nebolo potvrdené. Herečka tak spravila až začiatkom septembra, kedy na Instagrame zverejnila fotku s bruškom. Roberts je ako jedna z mnohých herečiek známa tým, že si svoje súkromie stráži ako sa dá a veľmi o ňom nehovorí. "Ja a moji dvaja obľúbení chlapci," napísala k fotkeRovnako tajný bol aj pôrod, prvé informácie sa objavili koncom decembra. Americký portál TMZ uviedol, že chlapček sa už vypýtal na svet. O dva týždne potvrdila aj túto správu. "Ďakujem ti, rok 2020, že si spravil jednu vec správne. Naše svetlo Rhodes Robert Hedlund," napísala a pripojila aj fotografiu so synčekom.

Joaquin Phoenix a Rooney Mara

Pre herca Joaquina Phoenixa bol rok 2020 výnimočný. Po zisku Oscara vo februári sa v závere septembra stal aj otcom. Jeho životná partnerka herečka Rooney Mara priviedla na svet chlapčeka. Presný dátum pôrodu síce nie je známy, zahraničné médiá však informovali o pôrode v posledný septembrový týždeň. Postaral sa o to režisér Victor Kossakovsky, ktorý na filmovom festivale v Zürichu propagoval film. Phoenix je jeho producentom a keďže sa na festivale nezúčastnil, jeho režisérsky kolega vysvetlil prečo.

Foto: SITA/AP/Invision/Jordan Strauss, Richard Shotwell
Zobraziť galériu (6)
Foto: SITA/AP/Invision/Jordan Strauss, Richard Shotwell  (Zdroj: SITA/AP/Invision/Jordan Strauss, Richard Shotwell)

"Mimochodom, práve sa mu narodilo dieťa," uviedol pred novinármi. Kossakovsky prezradil aj meno ich synčeka. Volá sa River. Má ísť o poctu a spomienku na jeho predčasne zosnulého staršieho brata, kedysi tiež populárneho herca Rivera Phoenixa, ktorý zomrel v roku 1993 na predávkovanie. O svojom synovi hovorili v spojitosti s inou témou pre magazín People. Obaja si súkromie strážia a nekomentujú ho. Ani jeden z nich nemá profil na sociálnej sieti. Pre 45-ročného Phoenixa a o desať rokov mladšiu Rooney Mara ide o prvého potomka.

Justin Timberlake a Jessica Biel

Druhé tehotenstvo sa podarilo herečke Jessice Biel a spevákovi Justinovi Timberlakeovi kompletne utajiť! Žiadna fotka, žiadne oficiálne informácie. O prvom dieťati svet vedel, pri druhom si dávali naozaj pozor. Člen bývalej Timberlakeovej skupiny *NSYNC Lance Bass však pre ET koncom septembra povedal, že Jessica priviedla zrejme v júli na svet druhé bábätko. Meno chlapčeka však neprezradil. "Dieťatko je naozaj zlaté, veď je to Justinove a Jessicine!" Obaja už majú päťročného Silasa. Ani jeden z rodičov to však oficiálne nepotvrdil. 

Leighton Meester a Adam Brody

Obaja boli hviezdami našich obľúbených tínedžerských seriálov. Leighton Meester, hlavná postava zo seriálu Gossip Girl, a Adam Brody, hlavná postava zo seriálu O. C. California, privítali na svet ich druhé dieťa. Herec to oznámil náhodou. V hernej šou The Fun Time Boys Game Night Spectacular totiž medzi rečou oznámil novinku. "Mám nové... áno, odkedy som poslednýkrát hral, mám nové dieťa," povedal herec, ktorý je s Meester ženatý už šesť rokov. Prezradil, že je to chlapček jeho snov. Spolu majú už päťročnú dcérku Arlo Day. Herci si takisto potrpia na súkromie a fotografie detí ani podrobnosti nezverejňujú.

BABYBOOM v Hollywoode! S
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA/AP/Charles Sykes/Invision)

Candice Accola King a Joe King

Herečka známa najmä zo seriálu Upírske denníky sa takisto opäť stala mamou. S manželom Joeom Kingom privítali 1. decembra dcérku. "Minulý týždeň vletelo naše dievčatko do sveta aj do našich sŕdc. Milujeme ťa, Josephine June King!" napísala Candice Accola King na Instagrame. Pár už spolu vychováva štyriapolročnú dcérku a King má ešte dve dcéry z predchádzajúceho vzťahu. 

Hilaria and Alec Baldwin

Hilaria Baldwin má za sebou naozaj krušné obdobie. Má štyri deti a túžila po piatom, počas jedného roka zažila dva potraty, s ktorými sa musela vyrovnať. Hilaria je opakom všetkých hercov a ľudí, ktorí si strážia súkromie. Okrem iného považuje za jednu z foriem psychohygieny aj sociálne siete, kde informovala o všetkých tehotenstvách, potratoch, ale aj emóciách. Nakoniec sa podarilo a začiatkom septembra sa jej a jej manželovi hercovi Alecovi Baldwinovi narodilo piate dieťa - chlapček Eduardo Pau Lucas. "Je perfektný, nemôžeme byť šťastnejší," napísala Baldwinova manželka. Baldwin má ešte staršiu dcéru z predchádzajúceho manželstva s herečkou Kim Basinger. 

Rupert Grint a Georgia Groome

Herec z Harryho Pottera, ktorý stvárnil Rona Weasleyho, sa tiež stal minulý rok v máji prvýkrát otcom. O svojom súkromí veľmi nehovorí. Jeho dlhoročnou partnerkou je Georgia Groome. Informáciu najprv priniesol magazín People. "Rupert Grint a Georgia Groome sú šťastní, že vám môžu potvrdiť, že sa im narodila dcérka," znelo ich stručné stanovisko. "Prosíme, aby ste rešpektovali ich súkromie v tejto špeciálnej etape." O pár mesiacov neskôr sme sa dočkali aj fotografie. Rupert Grint si totiž založil Instagram a jeho prvá fotka bola s jeho takmer sedemmesačnou dcérkou Wednesday Grint. 

Sophie Turner a Joe Jonas

Tento pár je v tajnostiach jednoznačným víťazom. Sú to hotoví majstri! Ak ich nesledujete, ani by ste si to nevšimli. Tajná bola svadba, vzťah i tehotenstvo. O tehotenstve herečky sa dlho nevedelo. Nachytali ju však paparazzi a bruško už neskryla. Koncom júna už bolo riadne veľké. Podľa portálu TMZ herečka porodila dcérku Willu už koncom júla. Správu o bábätku neskôr koncom potvrdili pre CNN. "Sophie Turner a Joe Jonas sú šťastní, že vám môžu oznámiť, že sa im narodilo dieťa," uviedol v stanovisku ich hovorca. Ďalšie detaily nie sú známe a hoci fotky na sociálnej sieti pribúdajú, bábätko ešte nikto nevidel. Fotkou s bruškom sa prvýkrát pochválila na Instagrame až koncom septembra. 

Billie Lourd and Austen Rydell

Toto tiež nikto nečakal. Respektívne nevedel o tom. Aj Billie Lourd dokázala tehotenstvo kompletne utajiť. Dcéra herečky Carrie Fisher držala radostnú novinku v tajnosti celých deväť mesiacov. Nikto, okrem jej okolia, to netušil. Koncom septembra sa pochválila fotkou, na ktorej vidno nožičky jeho syna. "Predstavujeme vám Kingstona Fisher Lourd Rydella," napísala stručne k fotografii. Menom vzdala hold aj svojej mame Carrie Fisher.

Lourd na svojom Instagrame nezdieľa veľa fotiek zo súkromia. Jej partner herec Austen Rydell si občas zazdieľa fotografie zo spoločne strávených chvíľ. Poznajú sa už niekoľko rokov, nie je však známe, kedy sa dali dokopy. Jedno je isté, v júni 2019 sa zasnúbili a teraz sa tešia zo spoločného syna. 

Laura Prepon a Ben Foster

Herečka známa zo seriálov Tie roky sedemdesiate či Orange Is the New Black sa minulý rok takisto stala druhýkrát mamou. Novinku oznámila na Instagrame. "Vítame doma naše nové klbko radosti," napísala k fotke so synčekom. Laura Prepon je vydatá za herca Bena Fostera, spoločne vychovávajú triapolročnú dcérku. 

Chris Pratt a Katherine Schwarzenegger

Druhýkrát sa otcom stal aj herec známy z Avengers Chris Pratt. Pre jeho terajšiu manželku ide o prvé dieťa. Krásnu novinku oznámili v polovici augusta. "Sme šťastní, že vám môžeme oznámiť narodenie našej dcérky Lyly Marie Schwarzenegger Pratt. Nemôžeme byť šťastnejší a cítime sa veľmi požehnane!" Pratt má okrem dcéry syna Jacka s herečkou Annou Faris, s ktorou sa rozviedol v roku 2018 a v tom istom roku sa dal dokopy so spisovateľkou a najstaršou dcérou Arnolda Schwarzeneggera Katherine. 

Quentin Tarantino a Daniella Pick

Quentin Tarantino sa stal prvýkrát otcom v 57-ich rokoch. Filmárovi a jeho manželke, izraelskej modelke a speváčke, Danielle Pick sa koncom februára narodil chlapec. "Daniella a Quentin Tarantinovci sú šťastní, že môžu oznámiť narodenie ich prvého dieťaťa," potvrdil bez bližších podrobností pre portál E! News ich zástupca. Pár sa zoznámil v roku 2009 a zosobášili sa v novembri 2018. Radostnú správu, že čakajú prvého potomka, oznámili vlani v auguste.

Foto: Profimedia
Zobraziť galériu (6)
Foto: Profimedia  (Zdroj: profimedia)

Richard Gere a Alejandra Silva 

Charizmatický Richard Gere neprestáva prekvapovať. Vo februári 2019 sa im narodil prvý spoločný syn. Gere mal 70 a jeho manželka Alejandra Silva 36. Vek je pre nich len číslo. Len deväť mesiacov po narodení syna Alexandra prišla ďalšia radostná novinka. Čakal druhého potomka. Podľa magazínu Hola! sa im v apríli narodil druhý syn. Gere ma ešte 20-ročného syna Homera z predchádzajúceho manželstvo s Carey Lowell a jeho manželka má sedemročného syna takisto z predchádzajúceho vzťahu. Na sociálne siete zabudnite, aj toto je pár, ktorý by ste tam len ťažko hľadali. 

Foto: Profimedia
Zobraziť galériu (6)
Foto: Profimedia  (Zdroj: profimedia)

Beverley Mitchell a Michael Cameron

Tretiemu dieťatku sa teší aj herečka známa najmä zo seriálu Siedme nebo Beverly Mitchell a jej manžel Michael Cameron. "Sme šťastní, že sa môžeme so svetom podeliť o naše sladké malé dievčatko Mayzel Josephine," napísala na sociálnej sieti.  

Amanda Seyfried a Thomas Sadoski

Aj Amanda Seyfried a Thomas Sadoski prežívajú krásne chvíle. Koncom septembra prišlo na svet ich druhé dieťa a k trojročnej Nine pribudol braček. Jeho narodenie oznámili s odkazom na dve organizácie, ktoré pomáhajú deťom z vojnou postihnutých oblastí. 

Jenna Dewan a Steve Kazee

Americká herečka a tanečnica Jenna Dewan sa pred štyridsiatkou stala druhýkrát mamou. Rodáčka z Hartfordu v Connecticute priviedla v polovici marca na svet syna, ktorého má so snúbencom, hercom Steveom Kazeem. Chlapec dostal meno Callum Michael Rebel Kazee. Callum je prvým potomkom herečky a tanečnice a 44-ročného Kazeeho. Herečka je tiež matkou šesťapolročnej Everly, ktorú má s bývalým manželom Channingom Tatumom.

Viac o téme: Richard GereJosh BrolinEmma RobertsJessica BielJoaquin PhoenixSophie TurnerJenna Dewan
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu