Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Príbeh od Netflixu, ktorý otrasie každým: Ako sa žena vyrovná s neúspešným domácim pôrodom?

Záber z filmu Pieces of a Woman
Záber z filmu Pieces of a Woman (Zdroj: Netflix)

Streamovací gigant Netflix prichádza s ďalšou silnou drámou, ktorá nenechá divákov chladným. Nový film s názvom Pieces of a Woman (Úlomky ženy) už teraz nájdete v ponuke a môžete si ho kedykoľvek pozrieť.

Príbeh filmu sa zameriava na mladú tehotnú ženu, ktorá sa rozhodne počať dieťa pôrodom priamo doma. Ten však končí tragicky a ona tak stojí na začiatku cesty, počas ktorej musí čeliť nielen svojim démonom, ale aj rozpadajúcemu sa vzťahu s manželom i strácaním kontaktu s rodinou a okolím.

Ďalšie bábo na ceste: Herečka z La La Landu je tehotná! Emma Stone už bruško na FOTO nezaprie

Snímku nakrútil maďarský režisér Kornél Mundruczó a podľa ohlasov zo zahraničia čaká na divákov silná a emotívna snímka s excelujúcou Vanessou Kirby, ktorej sekunduje Shia LaBeouf. Herečka za stvárnenie hlavnej postavy už stihla získať ocenenie Coppa Volpi na Medzinárnom filmovom festivale v Benátkach. 

Okrem vyššie spomínaných sa v projekte objavili aj Ellen Burstyn, Benny Safdie, Molly Parker, Sarah Snook, Iliza Shlesinger, Jimmie Fails či Sean Tucker. Hudbu si na starosti zobrala 74-ročná hollywoodska legenda Howard Shore (Pán Prsteňov, Hugo a jeho veľký objav). Dáte tomuto projektu šancu? 

Viac o téme: Shia LaBeoufVanessa KirbyPieces of a Woman
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu