Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Režisérka filmu Všetko alebo nič prichádza s novou romantickou komédiou: Pasovali sa s problémami

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: bioscop.cz)

Filmári dokončili v Josefove Dole v Jizerských horách nakrúcanie novej romantickej komédie Přání Ježíškovi. Snímka vznikla v réžii Marty Ferencovej, ktorá stojí za úspešnými snímkami Všetko alebo nič a Príliš osobná známosť. Príbeh nakrútený podľa scenára Marcina Baczyńskiho rozpráva rôzne osudy niekoľkých mužov a žien, ktorých riešenie prichádza priamo na Štedrý deň. Film by mal doraziť do kín tento rok 25. novembra. Za distribučnú spoločnosť Bioscop o tom informovala Jana Šafářová.

Štáb producenta Adama Dvořáka riešil pri nakrúcaní problémy s počasím. "Zohnať dostatok snehu, keď sneh nie je, to bola naozaj veľká úloha. Preto sme sa presunuli na finále natáčania do Jizerských hôr. Sneh sme dosypávali v Prahe a Brne a všade, kde to šlo. Potom samozrejme covid, všetci chodili s rúškami, všetci sú opatrní, všetko sa zle zháňa," konštatoval producent.

Režisérka filmu Všetko alebo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: bioscop.cz)

Vo filme slovenskej režisérky Ferencovej sa objaví napríklad Richard Krajčo, Jiří Langmajer, Anna Polívková, Eva Holubová, Jaroslav Dušek, Elizaveta Maximová alebo Hana Vagnerová. Podľa slovenskej režisérky Ferencovej môžu diváci od novinky čakať veľkú paletu emócií, typov postáv a vzťahov. "Baví ma, že každú chvíľu dej preskakuje z jedného príbehu do druhého a že to nenudí a diváka ťahá stále dopredu," podotkla.

Natáčanie vyvrcholilo na Troch kráľov

Prvá klapka snímke padla v polovici vlaňajšieho novembra v Brne. Natáčanie pokračovalo celý advent a vyvrcholilo na Troch kráľov. "Každý by chcel mať v kinách milión divákov a tento film má krásny scenár, to obsadenie je pekné, takže môže vzniknúť krásny príbeh," povedal Jaroslav Dušek, ktorý vo filme podobne ako v úspešnom snímke Pelíšky tvorí pár s Evou Holubovou. 

Viac o téme: Přání Ježíškovi
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu