Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Sexidol Channing Tatum má dvojníka: Je to skutočný Magic Mike... FOTO Veď sú na nerozoznanie!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: SITA/Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)

Hovorí sa, že každý má na svete svojho dvojníka. Slávny herec a sexsymbol Channing Tatum ho však už hľadať nemusí. Jeho takmer identická "kópia" je Austrálčan Will Parfitt. No to nie je všetko. Jeho povolanie je stiptér, akého stvárnil Tatum vo filme Magic Mike. Zaujímavé, nemyslíte?

Americký herec a tanečník Channing Tatum patrí k obľúbeným tváram Hollywoodu. Preslávil sa filmom Let´s Dance, po ktorom nasledovali úspešné snímky ako Milý John, Navždy spolu, 21 Jump Street, Útok na Biely dom, či už spomínaný Magic Mike. Okrem hereckého a tanečného talentu však zaujal hlavne vzhľadom.

Channing Tatum (Zdroj: SITA/Photo by Richard Shotwell/Invision/AP, File)
Zobraziť galériu (4)
Channing Tatum (Zdroj: SITA/Photo by Richard Shotwell/Invision/AP, File)  (Zdroj: SITA/Photo by Richard Shotwell/Invision/AP, File)

V roku 2001 bol vybraný ako jeden z 50 najkrajších tvárí časopisu Tear Sheet. O rok neskôr bol podľa rebríčka magazínu People najpríťažlivejším mužom na svete. V roku 2015 bol podľa magazínu Attitude vyhlásený za druhého najkrajšieho muža planéty. No teraz musíme povedať, že má silnú konkurenciu - v jeho dvojníkovi Willovi Parfittovi, ktorého mnohé fanúšičky považujú za atraktívnejšieho ako samotného herca.

Rovnaký vzhľad i "povolanie"

30-ročný melbournský striptér si totiž získal milióny priaznivcov na sociálnych sieťach vďaka svojej mimoriadnej podobnosti práve s Channingom Tatumom. Londýnsky umelec sa do Austrálie presťahoval v roku 2015, pričom jeho kariéra zrkadlí film Magic Mike vo viacerých ohľadoch, než v jeho fyzickej podobnosti s dnes už 40-ročnou hviezdou.

Nie, to nie je Channing Tatum, to je Will Parfitt (Zdroj: Instagram/will_parfitt)
Zobraziť galériu (4)
Nie, to nie je Channing Tatum, to je Will Parfitt (Zdroj: Instagram/will_parfitt)  (Zdroj: Instagram/will_parfitt)

Pred rokom začal totiž pračoval pre agentúru Magic Men, ktorá sa špecializuje na rozlúčky so slobodou a súkromné ​​akcie. Správne, rovnako ako Tatumova postava v dráme Magic Mike z roku 2012. Šialené, nemyslíte?

Will Parfitt (Zdroj: Instagram/will_parfitt)
Zobraziť galériu (4)
Will Parfitt (Zdroj: Instagram/will_parfitt)  (Zdroj: Instagram/will_parfitt)

Viac o téme: Channing TatumDvojníkWill Parfitt
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu