Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Trhákmi nabité TV TIPY: Čaká vás akcia, nekonečný vesmír a svet mágie!

(Zdroj: SITA/AP/Keith Bernstein/Warner Bros. Pictures)

Tento týždeň bude nabitý trhákmi. Začneme komédiou s Ryanom Reynoldsom, v strede týždňa sa môžete tešiť na film podľa skutočnej udalosti s Tomom Hanksom a na záver si môžete vychutnať tretí diel čarodejníckej ságy či sci-fi s Matthewom McConaugheyom.

PONDELOK 20:30 Markíza - Zabijakov osobný strážca

Špičkový bodyguard Michael Bryce dostane špeciálnu úlohu. Musí sa postarať o svojho úhlavného nepriateľa. Jeden z najznámejších zločincov sveta Darius Kincaid je kľúčovým svedkom v dôležitom prípade a treba ho bez ujmy na zdraví dopraviť na súdne pojednávanie. Neúprosný telesný strážca a obávaný zabijak, ktorí si dlhé roky šli po krku, sa na dlhých 24 hodín stanú súčasťou spoločného tímu. Ceste z Londýna do Haagu sa môže začať. 

UTOROK 20:15 Dajto - V srdci mora

V zime roku 1820 bola loď Essex z Nového Anglicka, určená na lov veľrýb, napadnutá niečím neuveriteľným. Obrovskou veľrybou s takmer ľudským zmyslom pre pomstychtivosť. Táto skutočná námorná pohroma inšpirovala Hermana Melvilla k napísaniu knihy Moby-Dick. Rozpovedala však iba časť príbehu. Film V srdci mora odhaľuje mučivé následky tohto napadnutia, kedy boli členovia posádky, ktorým sa podarilo prežiť, nútení prekračovať svoje limity a robiť kvôli záchrane života neuveriteľné veci. 

STREDA 20:30 Markíza - Sully: Zázrak na rieke Hudson

V januári v roku 2009 sa svet stal svedkom pozoruhodného núdzového pristátia amerického dopravného lietadla, kedy kapitán Chesley "Sully" Sullenberger zázračne dosadol počas letu US Airways 1549 na rieku Hudson a zachránil tak život všetkým 155 cestujúcim a členom posádky. Jeho čin odvrátil nielen tragédiu, ale spravil z neho hrdinu, ktorý inšpiroval celý svet.

ŠTVRTOK 20:30 JOJ Plus - Čarodejov učeň 

Balthazar Blake je čarodejníckym majstrom, ktorý sa v súčasnom Manhattane snaží ubrániť mesto pred svojím úhlavným nepriateľom Maximom Horvathom. Balthazar na to však sám nestačí a preto vyľadá pomoc Davea Stutlera. Zdanlivo obyčajný človek v sebe ukrýva mnoho tajomstiev a urobí z neho navzdory jeho pochybnostiam svojho učňa. 

PIATOK 20:30 Markíza - Harry Potter a väzeň z Azkabanu

Tretí rok na Rokforte. Harry, Hermiona a Ron trochu podrástli a opäť musia čeliť nástrahám čarodejníckeho sveta. Harry sa stretne so svojím krstným otcom, o ktorom si všetci myslia, že je zradca. Čas však ukáže, že nie je všetko tak, ako sa hovorí. 

SOBOTA 21:50 HBO - Temná tvár Brooklynu

Lionel Essrog jako osamelý súkromný detektív trpiaci Tourettovým syndrómom, ktorý vo filme pátra po vrahovi svojho mentora a jediného priateľa Franka Minny. V ruke má len pár vodítok. Napriek tomu vďaka neskutočne výkonnému motoru svojej posadnutej myslie rozkrýva prísne strážené tajomstvá, ktoré v New Yorku udržujú krehkú rovnováhu a rozhodujú o osude celého mesta. 

NEDEĽA 20:15 Dajto - Interstellar

Keď sa náš čas na Zemi začne chýliť ku koncu, pretože dochádza jedlo, voda aj zdroje energie, skupina výskumníkov je poverená najdôležitejším poslaním v dejinách ľudstva - výpravou za hranice našej galaxie. Práve tam by mali pre ľudstvo nájsť nový domov. 

Viac o téme: Harry PotterTom HanksRyan ReynoldsInterstellar
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu