Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Usaď si svojho Bernieho! Herci prepadli novej vášni: FOTO Môže za to inaugurácia prezidenta

(Zdroj: Instagram/Sarah Jessica Parker)

Po búrlivom povolebnom období sa musel Donald Trump stiahnuť a prezidentom sa už oficiálne stal Joe Biden, ktorého podporovalo aj mnoho celebrít. Zdá sa však, že pozornosť sa po inaugurácii upriamila na niekoho iného. Póza senátora Bernieho Sandersa a jeho palčiaky sa stali zábavkou pre mnohých. Herci neboli výnimkou a Sanders sa zrazu obajvil v mnohých filmoch!

Po inaugurácii Joea Biden riešili zahraničné médiá mnoho tém. Ako býva zvykom, riešilo sa oblečenie i zaujímavé momenty. Jednoznačne najväčší záujem a o pár dní aj nový internetový ošiaľ na sociálnych sieťach vyvola Bernie Sanders. Senátor z Vermontu bol verný svojmu štátu pri výbere odevu i palčiakov... Jeho póza v typickom oblečení sa stala virálnou. 

Usaď si svojho Sandersa

Mal na sebe oblečený športový béžový kabát vermontskej značky Burton. Okrem iného zaujal aj palčiakmi s farebným vzorom. Internet okamžite obletela fotografia ako sedí osamotene vo svojom kabáte s prekríženými rukami a nohami a na rukách palčiaky. Vznikli rôzne aplikácie, vďaka ktorým si môžete usadiť Sandersa kam chcete. 

U niektorých to vzbudilo úsmev, u niektorých pohoršenie kvôli nedostatku módneho vkusu. Jedno je však isté, jeho fotografia sa stali hitom sociálnych sietí a ľudia ju zakomponovali napríklad vedľa Toma Hanksa na lavičku vo Forrestovi Gumpovi alebo do scén z Harry Pottera.

Humorným kolážam sa nevyhli ani celebrity a mnohí herci, herečky i tvorcovia si usadili Sandersa do svojich filmov či scén. 

Sanders sa tak objavil v Sexe v meste, v Pravdivých lžiach po boku sexi Jamie Lee Curtis, Ian Ziering z populárneho seriálu Beverly Hills ho dosadil do vymyslenej kapely a vedľa seba si ho posadil aj herec Christoph Waltz a mnohí ďalší.

 

Okrem hercov sa objavil v kolážach mnohých ľudí, aj popri spevákoch, v rôznych reklamách a podobne. Zdá sa, že inaugurácia zaviedla naozaj úspešný internetový virál. Či bol oblečený dobre, alebo nie, na tom nezáleží. Ľudia sa pobavili a Sandersovi bolo teplo. Sám Senders na to reagoval v relácii Late Night With Seth Meyers. Počul o tom, pobavilo ho to a uviedol, že tam len sedel a snažil sa, aby mu bolo teplo.

Palčiaky ako útecha od učiteľky

Jedinečné rukavice vytvorila učiteľka základnej školy z amerického štátu Vermont Jennifer Ellisová, ktorá má záľubu v pletení vlnených rukavíc. Jeden pár hnedých palčiakov pred piatimi rokmi poslala svojmu obľúbenému senátorovi Sandersovi ako útechu po prehre v demokratických primárkach. Takmer osemdesiatročný Sanders si jej rukavice obliekol na inauguráciu prezidenta Joea Bidena a pritiahol nimi pozornosť celého sveta. 

Autorka rukavíc dostala behom pár dní tisíce objednávok na rovnaké palčiaky. Palčiaky vyrobila z vlny zo starých svetrov a podšila ich flaušom vyrobeným z recyklovaných plastových fliaš. Jennifer, 42-ročná matka malej dcérky, mu pár rukavíc poslala v roku 2016. Keď sa dozvedela, že ich rád nosí, poslala mu ďalších desať párov. Od stredajšej inaugurácie jej telefón neustále vyzváňa a dostala 13-tisíc emailov s objednávkami na rovnaké palčiaky, aké má senátor.

Na internete sa podobné rukavice objavili v predaji za 85 dolárov. Ellisová sa však rozhodla, že sa bude radšej venovať rodine a bude rada, keď z náhlej popularity vlnených palčiakov budú profitovať iní výrobcovia. Z jej strany to bol darček, ktorý musí zostať jedinečný. 

Viac o téme: Jamie Lee CurtisBernie Sanders
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu