Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

TV TIPY pre každého: Bláznivý muzikál a animák vystriedajú zločiny čarodejníkov i dôchodcov

Fantastické zvery: Grindelwaldove zločiny
Fantastické zvery: Grindelwaldove zločiny (Zdroj: continental-film.sk)

Tento týždeň nie je nič nemožné. Dôchodcovia sa rozhodnú vylúpiť banku, oživne múmia dračieho cisára, lev sa stane najlepším priateľom malého dievčatka a jedným z najväčších križiackych bojovníkov sa stane kováč. A to si určite nesmiete nechať ujsť.

PONDELOK‌‌ 20:15 ‌Dajto ‌-‌ Lúpež vo veľkom štýle

Joe, Willie a Al si chceli len pokojne užívať starobu a dôchodok. Spoločnosť, v ktorej pracovali takmer celý život, im však zmrazila dôchodky a vyzerá to, že čoskoro prídu aj o bývanie. Joe sa však počas návštevy banky stane svedkom prepadnutia, pri ktorom sa lupiči správajú ako praví gentlemani. Vylúpiť banku tak vyzerá ako skvelý nápad...


Mohlo by vás zaujímať: Koronavírus vo filme: Filmári sa inšpirovali súčasnou pandémiou a takto to dopadlo


UTOROK 18:00 Nova Cinema - Múmia: Hrob Dračieho cisára

Múmia sa opäť vracia. Namiesto piesočných dún sa vynorila až v Číne. Dračieho cisára a jeho 10-tisícovú armádu premenila oklamaná žena na terakotových bojovníkov. Na hrobku cisára narazí archeologická výprava, ktorej súčasťou je aj Alex, syn dobrodruha Ricka O´Connella a krásnej Evelyn. Generál Jang sa chce cisára oživiť a ovládnuť svet. Alex sa preto obráti na svojich rodičov so žiadosťou o pomoc.

STREDA 20:30 Markíza - Fantastické zvery: Grindelwaldove zločiny

Grindelwaldove vyhrážky sa naplnia. Dokáže úspešne utiecť z väzenia a začne zhromažďovať svojich nasledovníkov, aby sa mu podarilo uskutočniť svoj tajný plán. Chce totiž získať čistokrvných čarodejníkov a ovládnuť všetkých nomágov. Dumbledore si preto na pomoc povolá bývalého študenta Mloka Scamandera. Ten sľúbi pomoc, aj keď nevie, čo na neho čaká.

ŠTVRTOK 16:20 HBO - Hľadá sa Nemo

Vo štvrtok siahnite po animáku, ktorý si užijú deti aj dospelí. Nemo prvý školský deň opúšťa napriek výstrahám bezpečie koralového útesu, pričom ho odchytí potápač. Nemo tak skončí v akváriu v zubnej ordinácii v Sydney. Jeho nešťastný otec sa preto vydáva na dlhú a nebezpečnú cestu, aby ho našiel. Pomáha mu pri tom modrá koralová rybka Dory, ktorá trpí stratou krátkodobej pamäti.

PIATOK 20:35 JOJ - Mia a biely lev

Aj majestátny lev sa môže stať domácim miláčikom a najlepším kamarátom. Dokazuje to príbeh o priateľstve bieleho leva a malého dievčatka menom Mia.


Mohlo by vás zaujímať: Aj vy už máte všetkého vyše hlavy? Oddýchnite si pri našom výbere pohodových filmov


SOBOTA 20:00 HBO - Kráľovstvo nebeské

Balian je kováč, no keď sa mu križiacky veterán Godfrey prizná, že je jeho otcom, zúčastní sa s ním ďalšej križiackej výpravy. Godfrey zomiera, no stihne syna pasovať za rytiera. Balian sa po príchode do Svätej zeme ujíma pôdy a majetku po otcovi. Mier je tam však krehký a ľahko sa rozbehne ďalší boj. Pritom posledným obrancom mesta sa stáva práve Balian.

NEDEĽA 20:20 Nova - Mamma Mia! Here We Go Again

Pokračovanie veselého muzikálu plného chytľavých hitov prinieslo dva príbehy v jednom. V prvom príbehu je Donna čerstvou absolventkou a chce spoznávať svet. Čoskoro však narazí na troch mladíkov a nový ostrov a úplne sa jej zmení život. Hviezdou druhého príbehu je Sophie, ktorá plánuje veľkolepé znovuotvorenie rodinného hotela, kde sa, samozrejme, zídu všetci známi.

Viac o téme: Hľadá sa NemoMia a biely levLúpež vo veľkom štýle
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu