Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Premiéra veľkolepého seriálu: Autentický príbeh o temnej stránke uzavretej komunity

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: HBO)

Sedemdielny seriál Mare z Easttownu v hlavnej úlohe s víťazkou Ceny Akadémie, ceny Emmy a Zlatého glóbusu Kate Winslet (Mildred Pierce z produkcie HBO) z dielne Brada Ingelsbyho (Cesta späť) a pod režijnou taktovkou Craiga Zobela (Pozostalí a Westworld z produkcie HBO) o rodine a živote v komunite bude mať premiéru na HBO GO v pondelok 19. apríla.

Brad Ingelsby sa vrátil do rodnej Pensylvánie, aby napísal scenár pre seriál, v ktorom skúma temnú stránku uzavretej komunity. Je autentickým príbehom o tom, ako môže rodina a dávna tragédia zásadným spôsobom ovplyvniť našu prítomnosť. Kate Winslet sa predstaví ako Mare Sheehan, vyšetrovateľka z malého mesta v Pensylvánii, ktorá rieši vraždu, zatiaľ čo sa jej život rozpadá pod rukami. 

Premiéra veľkolepého seriálu: Autentický
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: HBO)

V seriáli Mare z Easttownu sa objaví aj Julianne Nicholson (Outsider z produkcie HBO) ako Lori Ross, najlepšia kamarátka Mare už od detstva, trojnásobná víťazka ceny Emmy - Jean Smart (nominovaná na cenu Emmy za seriál Watchmen z produkcie HBO) v úlohe Helen, matky Mare, Angourie Rice (Čierne zrkadlo) ako Siobhan Sheehan, dospievajúca dcéra Mare. Ďalej Evan Peters (American Horror Story) ako detektív Colin Zabel z okresnej polície privolaný na pomoc s vyšetrovaním prípadu Mare.

Predstaví sa nám tiež herec Guy Pearce (držiteľ ceny Emmy a nominácie na Zlatý glóbus za seriál Mildred Pierceová z produkcie HBO) v úlohe Richarda Ryana, miestneho profesora tvorivého písania, David Denman (Outcast) hrá Franka Sheehana, exmanžela Mare, Joe Tippet (Rise) sa predstaví ako John Ross, manžel a stredoškolská láska Lori a Cailee Spaeny (Devs) ako Erin McMenamin, osamelé dospievajúce dievča, ktoré žije so svojim výbušným otcom.

Premiéra veľkolepého seriálu: Autentický
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: HBO)

John Douglas Thompson (film Nechajte ich všetkých rozprávať z produkcie HBO Max) sa objaví v úlohe policajného veliteľa Cartera, šéfa Mare v Easttownskom policajnom oddelení, Patrick Murney (Sedem sekúnd) sa predstaví ako Kenny McMenamin, otec Erin, James McArdle (Ammonite) stvárnil diakona Marka Burtona, Sosie Bacon (Here and Now z produkcie HBO) sa objaví v úlohe Carrie Layden, matky Drew a Kevinovej ​​expriateľky a Neal Huff (The Wire - Špina Baltimoru z produkcie HBO) v úlohe bratranca Mare, otca Dana Hastingsa. 

V seriáli sa ďalej predstaví Kate Arrington, Ruby Cruz, Eisa Davis, Enid Graham, Justin Hurtt-Dunkley, Izzy King, Mackenzie Lansing, Cameron Mann, Kiah McKirnan, Jack Mulhern, Anthony Norman, Drew Scheid a Madeleine Weinstein.

Viac o téme: Mare z Easttownu
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu