Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Z malého Kevina zo Sám doma sa stal otec: Dojemný ODKAZ! Synovi dal netradičné meno

(Zdroj: Instagram/Brenda Song, Macaulay Culkin)

Presne tak. Macaulay Culkin, ktorého poznáme ako malého a nezbedného Kevina z legendárneho filmu 90. rokov Sám doma sa stal otcom. So svojou partnerkou a herečkou Brendou Song sa na dieťatko tešili. Všetci sú zdraví a šťastní a svojmu synovi dali netradičné meno.

Už to nie je malý Kevin, aj keď ho tak máme mnohí zafixovaného. Macaulay Culkin má dnes 40 a pred pár dňami sa stal čerstvým oteckom. Syna mu porodila jeho 33-ročná partnerka Brenda Song, s ktorou sa zoznámil pred pár rokmi počas nakrúcania filmu Changeland v Thajsku.


Mohlo by vás zaujímať: Poriadny ŠOK! Kevin zo Sám doma sa vydesil: FOTO Čo som zase zomrel?


Meno na počesť Culkinovej zosnulej sestry

Krátko potom spolu začali bývať a majú spolu psa, tri mačky, rybičky aj papagája. Okrem toho sa však tešia zo svojho prvého spoločného potomka. Pre oboch je to prvé dieťa. Synčak sa narodil ešte 5. apríla nadránom a mal niečo vyše troch kíl. Brenda nikdy oficiálne neoznámila svoje tehotenstvo a nehovorila o ňom ani na svojich sociálnych sieťach, rovnako ako Culkin. 

Romantické vyznanie Culkinovej priateľky

Šťastnú novinku potvrdila pre USA Today hercova hovorkyňa Michelle Bega týždeň po pôrode. "Matka, otec a dieťa sú zdraví a šťastní," uviedla vo vyhlásení. "Sme šťastím bez seba," dodali rodičia v stanovisku. Chlapček dostal netradičné meno Dakota Song Culkin. Pár sa rozhodol dať svojmu synovi meno po Culkinovej zosnulej sestre Dakote, ktorá ako 29-ročná tragicky zahynula pri autonehode v roku 2008. O tom, že chcú mať dieťa hovoril Culkin už rok po ich zoznámení v podcasti Joe Rogan Experience. V podcaste povedal, že budú mať krásne deti. 

Culkina si zrejme všetci pamätáme najmä ako Kevina zo Sám doma. Účinkoval v niekoľkých filmoch, no po detských úlohách sa z filmového sveta stiahol. Deväť rokov tvoril pár s Milou Kunis a má za sebou ťažké obdobie, no zdá sa, že je z neho definitívne von. Momentálne natáča 10. sériu populárneho seriálu American Horror Story od televízie FX, v ktorom si zahrá po boku hereckých hviezd ako Sarah Paulson, Kathy Bates či Leslie Grossman. Brenda Song si nedávno zahrala napríklad v seriáli Station 10 či v seiráli Dollface od Hulu.

Viac o téme: Sám domaMacaulay CulkinBrenda Song
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu