Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

TV TIPY v znamení humoru: Pobaví vás Sandra Bullock aj Jean Reno! Nevynechajte ani skutočné príbehy

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube/Warner Bros. Pictures)

Tento týždeň sa bude niesť v znamení humoru. Čaká nás bláznivá francúzska komédia so Jeanom Renom, zahanbiť sa nedajú ani Nemci či Američania. Ak by ste chceli zmeniť žáner, nájde sa aj thriller či historická dráma.

PONDELOK 20:30 Jednotka - Púštny kvet

Skutočný príbeh svetoznámej topmodelky Waris Dirie, krásneho dievčaťa, ktoré nikdy netúžilo po sláve. Napriek tomu zažiarila v londýnskom svete módy a sila jej osobnosti ovplyvnila život afrických žien. Ako trinásťročná utiekla z domova, aby sa vyhla dohodnutému sobášu s postarším mužom.

UTOROK 20:30 Dajto - Debbina osmička

Debbie, sestra legendárneho zlodeja Dannyho Oceana, dá dohromady dokonalý tým špecialistiek, s ktorými pripravuje najväčšiu lúpež storočia. Ich cieľom je newyorská akcia roka Met Gala a náhrdelník v hodnote viac ako 150 miliónov dolárov. 

STREDA 21:30 JOJ - Wasabi

Jeho život je nikdy nekončiaca sa policajná práca. Jednej noci napadne nevychovanca. Všetko by bolo celkom v poriadku, keby nešlo o synáčika Hubertovho najvyššieho šéfa. Aby sa vyhrotená situácia čo najskôr upokojila, Hubertovi je doporučená dlhšia dovolenka. Tú si naposledy užil, keď stretol svoju životnú lásku, počas vojenskej služby v Japonsku. Miko ho pred dvadsiatimi rokmi z neznámych dôvodov opustila. Práve vo chvíli, keď hodlá zmiesť zo stola posledný dôkaz jej existencie, zazvoní telefón. Japonský právny zástupca ho informuje, že Miko pred niekoľkými dňami zomrela a ostala po nej ich spoločná dcéra...

ŠTVRTOK 20:30 Dajto - Apokalypsa: Mrazivé cunami

Počas rodinnej dovolenky na Aljaške začne vedec Roger Summers skúmať migráciu vtákov. Vďaka tomu narazí v lese na niekoľko zdochlín zmrznutých na kosť. Pretože si nevie rady, vyhľadá enviromentalistu Tima Hughesa, ktorý odišiel do ústrania. Spoločne sa im podarí odhaliť, že Timove predpovede boli pravdivé a došlo k najhoršiemu. Mráz je čím ďalej silnejší. Nepotrvá dlho a pokryje celú planétu.

PIATOK 20:35 JOJ - Skryté čísla

Príbeh založený na skutočných udalostiach, o ktorých sa doteraz nerozprávalo. V 60. rokoch tri odvážne ženy dobyli priestor vyhradený belochom, kam dovtedy žiadna Afroameričanka nemohla ani len vstúpiť. Boli to výnimočné ženy, na ktoré sa zabudlo, hoci zanechali významnú stopu na poli vedy a výskumu. Neuveriteľný príbeh elitného tímu afroamerických matematičiek, ktoré zohrali zásadnú úlohu v NASA v prvých rokoch amerického kozmického programu a významným spôsobom sa podieľali na jeho úspechu. 

SOBOTA 20:30 Markíza - Stretávka

Stretávka triedy po 30 rokoch. Jej súčasťou boli aj Thomas, Nils a Andreas, ktorí zostali dobrými kamarátmi aj po škole. Každý z nich sa však potĺka s menšou alebo väčšou krízou stredného veku. Thomas má problémy s neverou vo svojom prvom vážnom vzťahu, Nils má problémy s hemoroidmi a v rodine, Andreas sa už rok nevie preniesť cez rozvod a stratu vzťahu. S množstvom hélia, drinkov a extázy uvrhnú kamaráti zo školy triednu stretávku do totálneho chaosu.

NEDEĽA 23:00 Markíza - Svetová vojna Z

Jeden človek sa snaží zabrániť koncu ľudskej civilizácie. Gerry Lane pracuje pod hlavičkou Organizácie spojených národov ako expert na riešenie najrôznejších kritických situácií. Kedykoľvek sa niekde na svete mimoriadne vyhrotia miestne pomery, Gerry príde a väčšinou dokáže identifikovať zdroje krízy a nájsť riešenie na upokojenie situácie. Tieto schopnosti sa mu budú náramne hodiť, pretože sa celý svet premenil na podobnú divokú destináciu. Ľudstvo začala vo veľkom decimovať vírová epidémia. 

Viac o téme: Sandra BullockJean RenoWasabiStretávka
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu