Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

FOTO Nečakané prekvapenie aj pre slovenského trénera: V hale sa objavil slávny herec!

Adam Sandler
Adam Sandler (Zdroj: TASR/Photo by Brent N. Clarke/Invision/AP)

České basketbalistky, ktoré finišovali s prípravou na majstrovstvá Európy, mali na tréningu nečakanú návštevu v osobe amerického herca Adama Sandlera.

Hollywoodska celebrita, ktorá sa v Prahe chystá na natáčanie filmu Kozmonaut z Čiech, si počas polhodinového stretnutia s tímom slovenského trénera Štefana Svitka zastrieľal v hale na kôš a dostal na pamiatku od reprezentačného výberu tričko s menom. Fotografie z návštevy hviezdneho basketbalového fanúšika zverejnili na Instagrame basketbalová federácia či tím českých šampióniek USK Praha. 

"Všetko bolo dohovorené pomerne narýchlo. Najprv mi volal manažér, či by si mohol ísť Adam zastrieľať do haly, načo sme sa dohovorili, že by jeho návšteva mohla byť pre dievčatá prekvapením," povedal ČTK vedúci reprezentačného celku Simon Bytel. "Povedali sme si teda, že príde zhruba na posledných 30 minút, pozrie sa, ako dievčatá trénujú, a potom si s nimi na konci zahrá. Pre hráčky to bolo spríjemnenie a boli nadšené, keď sa objavil."

Päťdesiatštyriročný komik, muzikant aj filmový producent známy napríklad z filmov Roznášač vody alebo Veľký tato, patrí k veľkým basketbalovým priaznivcom. Spolu s ním dorazil do haly aj jeho kamarát a ďalší herec Jonathan Loughran.

Viac o téme: Adam SandlerŠtefan Svitko
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu