Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Filmová dcéra Dwayna Johnsona dospela: FOTO Peyton po 14 rokoch... Páni, to je ale sexi kráska!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Photo © Walt Disney Pictures, Instagram/madisonpettis)

Ale ten čas letí. Písal sa rok 2007, keď uzrela svetlo sveta komédia Plán hry. Hlavnú postavu tam stvárnil Dwayne "The Rock" Johnson, ktorý šokujúco zistil, že má dcéru Peyton. Tú stvárnila vtedy 9-ročná herečka Madison Pettis. Pozrite sa, ako sa zmenila po 14 rokoch od premiéry jej prvého filmu... To je ale kočka!

Už je z nej dospelá žena. Reč je o americkej herečke Madison Pettis, ktorej hereckú kariéru odštartovala v roku 2007 komédia Plán hry. Zahrala si v nej hlavnú rolu - sedemročnú Peyton, ktorá jedného dňa zaklopala na dvere hviezdy amerického futbalu Joea Kingmana, ktorého stvárnil Dwayne Johnson a oznámila mu, že je jeho dcéra. 

Dwayne Johnson a Madison Pettis v snímke Plán hry (Zdroj: Photo © Walt Disney Pictures)
Zobraziť galériu (3)
Dwayne Johnson a Madison Pettis v snímke Plán hry (Zdroj: Photo © Walt Disney Pictures)  (Zdroj: Photo © Walt Disney Pictures)

Dnes je to už 14 rokov od premiéry americkej rodinnej komédie a vtedy 9-ročné kučeravé dievčatko je dnes už 22-ročná žena, ktorá o mesiac oslávi 23. narodeniny. A musíme povedať, že vyrástla do krásy a určite sa za ňou otočí každý muž, Za jej jedinečný zjav môžu jej korene - po otcovi má afroamerickú krv, po matke zase európske korene, a to talianske, francúzske a írske.

Madison Pettis ako 9-ročná a 22-ročná (Zdroj: Photo © Walt Disney Pictures, Instagram/madisonpettis)
Zobraziť galériu (3)
Madison Pettis ako 9-ročná a 22-ročná (Zdroj: Photo © Walt Disney Pictures, Instagram/madisonpettis)  (Zdroj: Photo © Walt Disney Pictures, Instagram/madisonpettis)

Do mediálneho sveta prenikla vďaka matke už ako 5-ročná, stala sa tiež jednou z tvárí populárnej detskej televíznej show Barney a jeho priatelia. Presadila sa ale najmä v seráloch, ako napríklad Chanel Cory in the House, The Fosters (2015-2016) či Five Points (2018-2019), kde stvárnila hlavnú úlohu.

 

.

.

Viac o téme: Plán hryMadison Pettis
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu