Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

TV TIPY pre každého: Akcia, napätie a kúsok mágie! Ohúria vás Podfukári aj skvelý The Rock

(Zdroj: Youtube)

Trošku akcie, trošku napätia a kúsok mágie. Aj to vás čaká tento týždeň na televíznych obrazovkách. Vychutnať si môžete mysteriózny thriller s Keanu Reevesom, prešpekulované triky vám ukážu Podfukári a koniec týždňa bude patriť Dwaynovi Johnsonovi, ktorý bude musieť opäť zachraňovať svojich blízkych.

PONDELOK 20:30 Jednotka - Fantomas kontra Scotland Yard

Nepolapiteľný zločinec Fantomas si vymyslel ďalší pekelný kúsok. Najbohatším ľuďom sveta dal na výber - buď život, alebo tzv. daň z práva na život. Všetci ohrození bohatí ľudia sa zídu v Škótsku, v prepychovom zámku lorda MacRashleyho. Nechýba ani novinár, jeho snúbenica a komisár Juve so svojím pomocníkom, ktorí budú opäť musieť odhaliť Fantomasa. 

UTOROK 20:30 Markíza - Podfukári 2

Štyria podfukári sa vracajú, aby divákom predviedli ďalšie zo svojich neuveriteľných kúskov a opäť posunuli hranice magickej ilúzie do vyššieho levelu. Pred rokom sa im podarilo napáliť agentov FBI, čím si získali neutíchajúci obdiv verejnosti a teraz opäť prišiel čas na spoločné vystúpenie. Jeho príprava bude nesmierne náročná - ich cieľom bude tentokrát odhaliť nekalé praktiky mága, ktorý ovláda moderné technológie.

STREDA 20:35 JOJ - Stážisti

Billy a Nick boli predajcovia. Ich kariéru však potopil súčasný pretechnizovaný digitálny svet. V snahe dokázať, že ešte nepatria do starého železa, sa im podarí nemožné. Získajú prestížnu stáž vo firme Google. Problém však nastane, keď zistia, že ani zďaleka nie sú sami. Medzi záujemcami o pracovné miesta je celá tlupa geniálnych a technicky nadaných študentov. 

ŠTVRTOK 20:30 Dajto - Constantine

John Constantine sa narodil s unikátnym darom, možnosťou rozpoznať medzi ľuďmi démonov a anjelov. Anjeli a démoni nemôžu donútiť človeka robiť, čo oni chcú, ale dokážu ľuďom našepkávať a spracovávať ich tak, aby sa dali ovládať ako bábky. Johnova úloha je chrániť ľudstvo pred démonmi a anjelmi a vždy keď porušia isté pravidlá, posiela ich do pekla.

PIATOK 20:35 JOJ - Černy panter

T'Challa sa po smrti svojho otca, kráľa Wakandy, vracia domov do odlúčenej, technologicky vyspelej africkej zeme, aby sa stal novým právoplatným kráľom. Keď sa však znovu objaví mocný nepriateľ, sú T'Challove schopnosti ako kráľa a Black Panthera podrobené ťažkej skúške, pretože T'Challa je vtiahnutý do konfliktu ohrozujúceho nielen Wakandu, ale aj celý svet. 

SOBOTA 20:30 Markíza - Bláznivá dovolenka

Voľné pokračovanie známeho filmu Rodinná dovolenka z roku 1983. Po stopách svojho otca a na upevnenie rodinných väzieb dospelý Rusty Griswold prekvapí svoju ženu Debbie a ich dvoch synov Jamesa a Kevina a zoberie ich do obľúbeného amerického zábavného parku Wally World predtým, než ho navždy zatvoria.

NEDEĽA 20:35 JOJ - Mrakodrap

Perla je najvyššia a zároveň najlepšie zabezpečená a strážená budova na svete. Napriek tomu jej majitelia najmú skúseného bezpečnostného experta Willa Sawyera, aby to oficiálne potvrdil. Sawyer so sebou do Hong Kongu berie aj rodinu, ženu Sarah a dvojčatá Georgii a Henryho. Rodina je ubytovaná v mrakodrape na doteraz neotvorených obytných podlažiach. Sawyer sa stretáva s majiteľom mrakodrapu miliardárom Zhaom. Situácia sa však zvrtne. 

Viac o téme: ConstantineKeanu ReevesDwayne JohnsonPodfukári
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu