Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Slávny Thor ukázal svojho otca: FOTO Gény nezaprie... Tá podoba je neuveriteľná!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TASR/Christian Charisius/dpa via AP, Instagram/chrishemsworth)

Ako vajce vajcu... Austrálsky herec Chris Hemsworth, ktorý sa preslávil rolou Thora vo filmoch zo sveta Marvelu, ukázal svojho otca. Nič by na tom nebolo špeciálne, keby nebila do očí tá obrovská podoba medzi ním a otcom. Gény jednoducho nezaprú!

Austrálska marvelovská hviezda Chris Hemsworth, ktorý v auguste oslávil 38 rokov, patrí jednoznačne k najobsadzovanejším hercom za posledné obdobie a medzi najlepšie platených hercov na svete. Okrem toho má však obrovskú fanúšikovskú základňu a patrí nielen medzi miláčikov žien, ale je aj idolom pre mužov. Na sociálnej sieti Instagram, kde má vyše 50-miliónov sledovateľov, dovolí tiež nahliadnuť do jeho súkromného života. Prednedávnom zverejnil fotografiu s jeho otcom a tú podobu si nebolo možné nevšimnúť. 

Chris Hemsworth a jeho otec Craig (Zdroj: Instagram/chrishemsworth)
Zobraziť galériu (3)
Chris Hemsworth a jeho otec Craig (Zdroj: Instagram/chrishemsworth)  (Zdroj: Instagram/chrishemsworth)

Neuveriteľnú podobú Chrisa s jeho otcom okomentoval aj herecký kolega Dwayne "The Rock" Johnson. "Wau, jablko nepadlo ďaleko od stromu," napísal The Rock. Aj ďalšie komentáre sú v duchu, že "vyzerajú rovnako" alebo ako dvojičky. Veľkú podobnosť tiež jednoznačne potvrdzuje aj fotografia jeho otca z mladosti s deťmi, kde zarastený vyzerá úplne ako Chris. 

Druhý sprava Chrisov otec Craig v mladosti (Zdroj: Instagram/chrishemsworth)
Zobraziť galériu (3)
Druhý sprava Chrisov otec Craig v mladosti (Zdroj: Instagram/chrishemsworth)  (Zdroj: Instagram/chrishemsworth)

Chris Hemsworth si zahral vo viacerých filmoch. Veľké úlohy si okrem role Thora z filmov marvel ságy zahral aj vo filmoch Star Trek, Snehulienka a lovec (2012), Chata v horách (2012), Rivali (2013), Hacker (2015), Lovec: Zimná vojna (2015), Muži v čiernom: Globálna hrozba (2019) či Extraction (2020), ktorého druhé pokračovanie sa aktuálne natáča.


Jakub Prachař podobu s otcom nezaprie: Ale s jeho slávnym dedkom... FOTO Ako vajce vajcu!


Hemsworth je ženatý. V roku 2010 začal randiť so španielskou modelkou a herečkou Elsou Patakyovou, vzali sa ešte ten istý rok v decembri. Manželia majú 9-ročnú dcéru a dvojčatá, ktoré sa im narodili v marci 2014. V roku 2015 sa Hemsworth a jeho rodina presťahovali z Los Angeles do Byron Bay v Novom Južnom Walese v rodnej Austrálii.

Viac o téme: Chris Hemsworth
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu