Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Obľúbená česká rozprávka sa vracia na filmové plátna: Jej pokračovanie si zamilujete!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: ČFSD)

Tvorcovia rozprávky Tajomstvo starej bambitky 2 avizujú, že film sa presúva zo strižne do postprodukcie. Premiéru naplánovali na 9. decembra. Aktuálne divákom ponúkajú prvú ochutnávku toho, ako bude nová rozprávka vyzerať. Informovala o tom Veronika Frantová z distribučnej spoločnosti Magic Box Slovakia.

Film je voľným pokračovaním jednej z najúspešnejších domácich rozprávok posledného desaťročia. Nový príbeh privedie na plátno princa Jakuba a hrnčiarsku dcéru Aničku, z ktorých sa stal kráľovský pár, rodinu tvoria aj rozkošná princezná Johanka a jej dedko, ktorý sa venuje len hrnčiarskemu remeslu. Lúpežník Karaba sa stal tak trochu rozprávkovou legendou.

Situácia sa zamotá vo chvíli, keď sa radcovia Ferenc a Lorenc chcú pomstiť a využijú na to mladú, neskúsenú kráľovnú Júliu zo susedného kráľovstva. Obaja nastražia na Karabu pascu a podvodník Václav im v tom bude účinne pomáhať. Aby dobro znovu zvíťazilo, na to sú potrebné chytrosť, priateľstvo a smelé srdce.V hlavných úlohách sa predstavia Ondřej Vetchý, Tomáš Klus, Kamila Janovicová, Veronika Khek Kubařová, Valentínka Bečková, Jiří Lábus, Miroslav Vladyka, Václav Noid Bárta, Petr Štěpánek, Markéta Planková a ďalší.

Obľúbená česká rozprávka sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: ČFSD)

Rozprávka Tajomstvo staré bambitky 2 vzniká v produkcii Roberta Plavca a Radovana Vašáka v spoločnosti Fairytale Production, v koprodukcii s Českou televíziou.

Viac o téme: PremiéraRozprávkaTajomstvo starej bambitky2
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu