Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šialené! Tieto dve hollywoodske hviezdy majú "SUPERdvojníčky": Tá podoba je neskutočná

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TASR/Photo by Joel C Ryan/Invision/AP, TASR/Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Hovorí sa, že každý na svete má svojho dvojníka. Množstvo ľudí sa s dvojníkom narodilo, iní ho našli náhodne, ostatní o nich stále netušia. V prípade dvoch hollywoodskych herečiek, ktoré zároveň stvárňujú vo filmoch superhrdinky, sa už viac hľadať nemusí. Našli sa ich "superdvojníčky"... Tá podoba je neuveriteľná!


Sexidol Channing Tatum má dvojníka: Je to skutočný Magic Mike... FOTO Veď sú na nerozoznanie!


Scarlett Johansson - Black Widow

O tom, že americká herečka Scarlett Johansson, ktorá je aktuálne najlepšie platenou herečkou sveta, má svoje súrodenecké dvojča, hovoriť nejdeme. Pre tých, ktorí nevedia, sa táto 36-ročná herečka totiž narodila ako dvojička s bratom Hunterom. My však ideme písať o jej dvojníčke, ktorú by ste si na ulici kľudne mohli zmýliť s hviezdou Marvelu. Je ňou ruská modelka Kate Shumskaya, ktorá má aj vďaka neuveriteľnej podobe s "Black Widow" na Instagrame vyše milión sledovateľov.

Viete, ktorá je pravá Scarlett Johansson?... Vľavo herečka Johansson a v pravo jej dvojička Kate (Zdroj: TASR/Photo by Joel C Ryan/Invision/AP, Instagram/mimisskate)
Zobraziť galériu (4)
Viete, ktorá je pravá Scarlett Johansson?... Vľavo herečka Johansson a v pravo jej dvojička Kate (Zdroj: TASR/Photo by Joel C Ryan/Invision/AP, Instagram/mimisskate)  (Zdroj: TASR/Photo by Joel C Ryan/Invision/AP, Instagram/mimisskate)

Svoju podobu naplno využíva aj pri tvorbe videí. V mnohých je prezlečená do ikonického obleku, ktorý má Scarlettina postava Natasha Romanoff v snímke Black Widow či obleky z Avengers, pričom nechýba ani krátka červenovladá parochňa. Čo poviete, sú si podobné?

Gal Gadot - Wonder Woman

​Izraelská herečka Gal Gadot už tiež svoju dvojníčku hľadať nemusí. Je ňou Lis z Miami, ktorá akoby jej z oka vypadla. Lis je "cosplayerka" (napodobňuje známe postavy kostýmami, účesom, makeupom, vystupovaním, štýlom aj rečami, pozn. red.), ktorá stvárňuje nielen superhrdinky, ale aj známe filmové postavy. 

Vľavo herečka Gal Gadot, vpravo jej
Zobraziť galériu (4)
Vľavo herečka Gal Gadot, vpravo jej  (Zdroj: TASR/Photo by Joel C Ryan/Invision/AP, Instagram/lis.wonder)

Musíme však povedať, že najviac jej sedí postava princeznej Amazoniek. Niet sa čomu čudovať, kedže jej črty a výzor sú herečke veľmi podobné. Kľudne by Gal Gadot mohla robiť dablérku. Veď posúďte sami.

Šialené! Tieto dve hollywoodske
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/lis.wonder)

Viac o téme: Scarlett JohanssonGal Gadot
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu