Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Šokujúce VIDEO dcéry Charlieho Sheena: Bola som uväznená v domácnosti, kde ma týrali!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Profimedia, TASR/AP/Peter Kramer, NBC)

Tak tomu sa povie šok. Dcéra Charlieho Sheena a Denise Richards si poriadne vyliala srdce. Na sociálnej sieti Tiktok zverejnila krátke videá, na ktorých sa verejnosti zverila s tým, že ju doma tyranizovali. Neskôr video pred verejnosťou skryla.

Je šťastnejšia, než kedykoľvek predtým. Tomuto výroku 17-ročnej dcéry hercov Charlieho Sheena a Denise Richards Sami Sheenovej však predchádzalo drsné obvinenie. Na sociálnej sieti Tiktok uviedla, že doma trpela. 

Bola som uväznená v domácnosti, kde ma týrali

"Pred rokom: uväznená v domácnosti, kde ma týrali, neznášala som sa, prešli dni, kedy som nejedla a nespala, mala som neskutočné depresie, neznášala som školu atď.," uviedla k videu, na ktorom mala smutný výraz a slzy v očiach. Podľa portálu Page Six bývala v tom čase u svojej mamy Denise. 

Na ďalšom zábere už bola šťastná a popisok znel inak. "Teraz: konečne som sa odsťahovala z pekelného domu, prežila som duchovné prebudenie, mám dve mačky, som šťastná a slobodná, plná lásky k sebe a nechala som strednú školu," napísala. Tieto videá vyvolali pobúrenie a neskôr reagovali aj jej rodičia.

Mamu to mrzí, Sheen je šťastný, že sú spolu

Síce nepovedala, u ktorého rodiča žila, no podľa portálu mala v čase "tyranskej domácnosti" žiť u mamy. Dnes býva u svojho otca Charlieho Sheena. V júli pridala video, kde povedala, že ju herečka chcela vyhodiť z domu. Podľa zdroja je to všetko výsledkom tínedžerského hnevu.

V marci svojej dcére gratulovala k 17. narodeninám. "Nemôžem uveriť, že moje krásne dievčatko má 17. Čas letí tak rýchlo, som ohromená, akou krásnou mladou ženou si sa stala," napísala.

"Denise nastavila normálne pravidlá, aké b nastavil každý rodič," povedal portálu zdroj. "Je matka a rodič a sú tu isté pravidlá. Ona (Sami, pozn. red.) ich nechcela dodržiavať," uviedol zdroj s tým, že Sheen nepodporoval takéto pravidlá a má rozdielny štýl rodičovstva a Sami sa rozhodla žiť s ním. "Denise svoju dcéru miluje a z celej situácie je smutná," dodal. 

Herečka so súčasným partnerom, dcérami Sami (vpravo) a Lolou (vľavo) a so svojou adoptívnou dcérou Eloise.

Zástupca Charlieho Sheena Jeff Ballard v mene herca uviedol, že Sami je úžasná. "Milujem ju a všetky svoje deti bezpodmienečne. Užívame si to," napísal v mene Sheena. Charlie Sheen a Denise Richards tvorili pár v rokoch 2001 až2006. Žiadosť o rozvod podala ešte v roku 2005 v čase, keď bola tehotná. Spolu majú dve dcéry Sami J. Sheen (nar. 2004) a Lolu Rose Sheen (nar. 2005). 

Viac o téme: Charlie SheenDenise Richards.
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu