Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šokujúci ROZCHOD: Jason Momoa si svoju ženu vysníval... Ich vzťah po takmer dvoch dekádach končí!

Zobraziť galériu (10)
(Zdroj: profimedia)

Tak toto nikto nečakal! V Hollywoode patrili k jedným z najstabilnejších párov. On ju miloval od ôsmich rokov, aj keď bola od neho staršia. Ona bola bohyňou mimo jeho ligu. Pandémia ich zblížila, no napriek tomu dvojica oznámila pre mnohých šokujúci správu. Jason Momoa a Lisa Bonet sa rozišli.

Presne tak. Dvojica oznámila správu na sociálnej sieti Instagram. Krátke vyhlásenie však po čase stiahli. Ani jeden z nich nereagoval na otázky novinárov a neuviedli ani príčinu rozpadu ich vzťahu. Manželmi boli štyri roky, no pár tvorili dlhých šestnásť rokov. 

Rozchádzame sa

"Všetci sme pocítili tlak a zmeny týchto transformačných čias. Rozvíja sa revolúcia a naša rodina nie je výnimkou... Cíti a rastie z vyskytujúcich sa seizmických posunov. A tak zdieľame naše rodinné novinky, že sa rozchádzame. Nezdieľame to preto, že by sme si mysleli, že je to zaujímavé pre médiá, ale preto, aby sme v živote konali dôstojne a čestne," uviedli v spoločnom vyhlásení.

Foto: Profimedia
Zobraziť galériu (10)
Foto: Profimedia  (Zdroj: profimedia)

"Láska medzi nami pokračuje a vyvíja sa spôsobmi, ktorými si praje byť poznaná a prežívaná," pokračovali v ich vyhlásení. "Oslobodzujeme sa navzájom, aby sme boli tým, kým sa učíme byť..." Bývalý pár zakončil svoje oznámenie odkazom svojim deťom Lole a Nakoa-Wolfovi. "Naša neochvejná oddanosť tomuto posvätnému životu a našim deťom. Učíme naše deti. Čo je možné. Žiť modlitbu. Nech zvíťazí láska. J & L." Správa bola vonku len niekoľko hodín, potom ju stiahli. Dôvod známy nie je. 

Foto: Profimedia
Zobraziť galériu (10)
Foto: Profimedia  (Zdroj: profimedia)

Mami, túto chcem

Ich vzťah bol niečím, čo je pre mnohých nedosiahnuteľné. Jason Momoa pred rokmi zazrel Lisu Bonet na televíznej obrazovke. Bolo to v čase, keď hrala jednu z dcér Billa Cosbyho Denise Huxtableovú v legendárnej komediálnej "Šou Billa Cosbyho". Svojej mame vtedy povedal, že jedného dňa si ju vezme. "Mami, túto chcem," vravieval. To ešte nikto netušil, ako húževnato si za tým ide a aké šťastie bude mať. 

Foto: SITA/AP/Jordan Strauss/Invision
Zobraziť galériu (10)
Foto: SITA/AP/Jordan Strauss/Invision  (Zdroj: SITA/AP/Jordan Strauss/Invision)

Láska na prvý pohľad

Prvýkrát sa stretli v džezovom klube v roku 2005 ešte predtým, než Momoa dostal úlohu Khala Droga v Hre o tróny. Zoznámili ich spoloční priatelia. Podľa slov herca boli vtedy obaja v správny čas na správnom mieste. Keď sa zoznámili, mladému hercovi sa splnil sen. "Otočil som sa k svojmu priateľovi a predstieral som, že kričím. Vo vnútri mi odpálil ohňostroj. Presvedčil som ju, aby ma vzala domov, pretože som býval v hoteli," opísal ich prvé stretnutie v jednom z rozhovorov. 

Foto: TASR/AP/Evan Agostini/Invision
Zobraziť galériu (10)
Foto: TASR/AP/Evan Agostini/Invision  (Zdroj: TASR/AP/Evan Agostini/Invision)

"V tom momente, prišla láska a prišla vo veľkom a on neutiekol, čo som si o mužoch myslela," povedala Bonet v rozhovore v roku 2018. "V podstate ma vzal a prehodil si ma cez rameno, štýlom jaskynného muža!" dodala. Láska ako hrom! Začali spolu randiť a bolo to skvelé. Momoa o nej vždy hovoril ako o najkrajšej žene na svete. "Ak niekto povie, že niečo nie je možné, poviem mu: 'Počúvaj, oženil som sa s Lisou Bonet. Všetko je možné'," povedal herec v ďalšom z množstva rozhovorov o ich vzťahu.

Foto: SITA/AP/Jordan Strauss/Invision
Zobraziť galériu (10)
Foto: SITA/AP/Jordan Strauss/Invision  (Zdroj: SITA/AP/Jordan Strauss/Invision)

Svadba až po rokoch

Momoa je od Bonet mladší o 12 rokov. V čase, keď sa spoznali mal 26 rokov a ona mala 38. Napriek tomu sa mu ju podarilo očariť. V jednom z rozhovorov dokonca poradil mladým mužom, ktorí majú záujem o staršie ženy, aby boli sami sebou a aby skúsili svoje polovičky rozosmiať.

Momoa s bývalým manželom Lisy Bonet Lennym Kravitzom. (Foto: Profimedia)
Zobraziť galériu (10)
Momoa s bývalým manželom Lisy Bonet Lennym Kravitzom. (Foto: Profimedia)  (Zdroj: profimedia)

V júli 2007 sa páru narodila prvá dcéra Lola a v decembri 2008 sa im narodilo druhé dieťa, synček Nakoa-Wolf. Bonet je tiež mamou Zoë Kravitz, ktorú má s bývalým manželom, hudobníkom Lennym Kravitzom. Pár sa oficiálne zosobášil až po niekoľkých rokoch v roku 2017, hoci sa fámy o ich svadbe šírili už roky. Vždy o nej hovoril s veľkou láskou.

Lisa Bonet s dcérou Zoe Kravitz a bývalým maželom Lennym Kravitzom. (Foto: Profimedia)
Zobraziť galériu (10)
Lisa Bonet s dcérou Zoe Kravitz a bývalým maželom Lennym Kravitzom. (Foto: Profimedia)  (Zdroj: profimedia)

Pandémia ich zblížila ešte viac

V čase COVIDU prežívali všetci niečo nové. Odrazu sme ostali zavretí doma a pandémia tak poznačila aj mnohé vzťahy. No ten ich bol výnimkou. Herec začal tráviť oveľa viac času doma, venoval sa deťom, rodine a karanténa im v tomto veľmi prospela. "Všetci sme sa tak zblížili," povedal. "Moja žena je veľmi sofistikovaná a inteligentná a naše deti a ja sme niečo ako zvieratá, ktoré treba trochu lepšie vycvičiť. Neustále na sebe pracujem a snažím sa zlepšovať ako otec a manžel," uviedol. 

Foto: TASR/AP/John Shearer/Invision for SundanceTV
Zobraziť galériu (10)
Foto: TASR/AP/John Shearer/Invision for SundanceTV  (Zdroj: TASR/AP/John Shearer/Invision for SundanceTV)

Nikoho nenapadlo, že tak idylický vzťah sa môže rozpadnúť, no stalo sa. Momoa aj Bonet sú hervami, aj keď kariéra Jasona Momou žiari jasnejšie najmä v posledných rokoch. Poznáme ho zo seriálu Hra o tróny, zahral si v niekoľkých thrilleroch, no hviezdou sa stal potom, ako stvárnil Aquamana. Najnovšie ste ho mohli vidieť v sci-fi filme Duna. Lisu Boner poznáme zo Šou Billa Cosbyho a odvtedy sa jej nepodarilo získať významnejšiu rolu. 

Foto: TASR/AP/Joel C Ryan/Invision
Zobraziť galériu (10)
Foto: TASR/AP/Joel C Ryan/Invision  (Zdroj: TASR/AP/Joel C Ryan/Invision)

Viac o téme: Jason MomoaLisa Bonet
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu