Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hviezda z Beverly Hills má COVID: Chytili to úplne všetci! Som vyčerpaná, nedokážem sa ani postarať o deti

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TASR/AP/Andy Kropa/Invision)

Koronavírus si nevyberá... Herečka Tori Spelling sa po dlhšej odmlke fanúšikom na sociálnej sieti zdôverila, prečo to tak bolo. Celá jej rodina sa totiž nakazila COVIDOM. Modlili sa, aby to bola len nádcha, no opak bol pravdou. Herečka priznala, že je vyčerpaná a nevládze sa postarať ani o svoje deti.

Príspevok začala slovami, že na sociálne siete toho zvyčajne dáva veľa, no s týmto by sa najradšej vôbec nechcela podeliť. „V tejto chvíli sú však ľudia frustrovaní, že odo mňa nedostávajú odpovede jednak osobne, ale aj v biznise a čudujú sa, prečo chýbam v akcii,“ napísala. 

Celá naša rodina má COVID

„Celá naša rodina má COVID. Áno, každý jeden člen ho má. Všetci máme rôzne symptómy. Bola som posledná, u koho sa objavili symptómy,“ napísala herečka. Všetci sa modlili, aby to bola len nádcha, no nebola. „Nie je nič horšie, ako chcieť sa starať o svoje deti, no je vám tak zle, že sotva dokážete fungovať,“ priznala. 

Ako rodič sa cítim byť zbytočná

„Ako rodič sa cítim byť zbytočná. Zdevastovaná. Mama sa má starať o svoje deti, keď sú choré. Takto to funguje. Ale toto však prežívame spolu všetci. Viem, že nie sme sami,“ uviedla herečka s tým, že mnoho ľudí si tým prechádza alebo prešlo tiež. Keď sa jej kamarátka dozvedela, že všetci majú COVID, poslala im pred dvere balíček vitamínov, za čo jej poďakovala.

Hviezda z Beverly Hills
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TASR/AP/Andy Kropa/Invision)

„Som ti veľmi vďačná! A ak nereagujem, pochopte. Daj mi nejaký čas. Práve sme na vrchole ochorenia. Pre informáciu: Písanie tohto príspevku trvalo 45 minút,“ dodala herečka s tým, že písanie neustále prerušovala. K príspevku pridala fotku, na ktorej je s jedným zo svojich detí. 

Viac o téme: Beverly Hills 90210Tori Spelling
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu