Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tak toto nikto nečakal... Celebritný pár prekvapil: FOTO Sme šťastní, toto je naše dieťatko!

(Zdroj: SITA/AP/Willy Sanjuan/Invision)

Najprv sa špekulovalo o ich rozchode z banálneho dôvodu. Herečka si dala na sociálnej sieti preč priezvisko po svojom manželovi. Priyanka Chopra však fámy okamžite poprela. Potom prišlo ďalšie prekvapenie. Páru sa narodilo dieťatko!

O tomto vedeli zrejme len tí najbližší. Herečka Priyanka Chopra a spevák a príležitostný herec Nick Jonas tvoria pár už viac ako štyri roky. Krátko po zoznámení ju požiadal o ruku, vzali sa a teraz sa tešia z ich prvého prírastku. 

Privítali sme naše dieťatko!

Chopra aktuálne hviezdi v štvrtom pokračovaní Matrixu. Okrem toho minulý rok vydala memoáre pod názvom "Unfinished". Herečka však bábätko neporodila. Páru ho vynosila náhradná matka. "S veľkou radosťou vám oznamujeme, že sme privítali na svet dieťatko prostredníctvom náhradnej matky. Žiadame vás o rešpektovanie našeho súkromia počas tohto špeciálneho času, kedy sa budeme sústrediť na rodinu. Ďakujeme," uviedli obaja v stanovisku, ktoré totožne zverejnili na Instagrame. 

Bývalá Miss World z roku 2000 začala randiť so svojím súčasným o desať rokov mladším manželom v máji v roku 2018 a po siedmich mesiacoch známosti sa v Indii vzali. Svadba trvala niekoľko dní, svoje áno si povedali počas pompézneho ceremoniálu v luxusnom paláci. Svadba prebehla v kruhu rodiny podľa tradičných zvykov herečkinej rodiny. 

Viac o téme: Nick JonasPriyanka Chopra
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu