Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Na obrazovky Jojky mieri táto krásna RÓMKA: Budze hutoric!

Alžbeta Ferencová ako seriálová Iveta Zobraziť galériu (3)
Alžbeta Ferencová ako seriálová Iveta (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Po úspechu seriálu Hranica prináša televízia Joj svojím divákom ďalší zaujímavý počin, ktorý si nepochybne nájde mnohých fanúšikov najmä medzi východniarmi. A to 8-dielny seriál s názvom Iveta. Ústrednú postavu v ňom stvárnila krásna a talentovaná Alžbeta Ferencová, ktorá ako rodáčka z Prešova nemala s nárečím až taký problém.

Seriál s názvom Iveta, ktorý režíroval Jan Hřebejk zachytáva príbeh Trebišovčanky Ivety. Tá vyrastá medzi miestnymi starcami popíjajucimi alkohol, chutí jej borovička a snaží sa odtiaľ dostať preč. Zároveň túži svojej matke dokázať, že ma na viac, než si o nej všetci myslia. Jej kroky z Trebišova napokon povedú na súťaž krásy a do sveta modelingu. 

 

 

Televízia v týchto dňoch zverejnila na sociálnej sieti Instgram video s ukážkami zo seriálu. Ako popis k videu prezrádza, diváci sa na minisériu môžu tešiť už v januári budúceho roka. Na otázky, či budú herci pred kamerou hovoriť nárečím mala Betka jasnú odpoveď. „Budzeme še snažic. Všetci najviac, jak to len šlo. Snažili sme sa, tak snáď nám budú chybičky odpustené,” reagovala na margo toho seriálová Iveta. 

Na obrazovky Jojky mieri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

Ferencová si prácu na tomto seriáli veľmi pochvaľovala. „Natáčanie pre mňa bola veľká výzva a zodpovednosť. A tak som k tomu aj pristupovala. Snažila som sa na pľaci sledovať a počúvať režiséra a skúsenejších úžasných hercov,” povedala nám k tomu krásna umelkyňa, ktorá prácu Jana Hřebejka vždy obdivovala. 

Na obrazovky Jojky mieri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: IvetaAlžbeta Ferencová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu