Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Seriálovú herečku (†45) zabila RAKOVINA: Och, ostali po nej tri deti!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Pixabay)

LOS ANGELES - Svoj boj so zákernou chorobou prehrala! Herečka Annie Wersching, ktorá sa preslávila účinkovaním vo viacerých seriáloch vysielaných aj v našich končinách, v uplynulých dňoch zomrela. Mala len 45 rokov a zostali po nej traja synovia. Najmladší má len 4 roky.

Seriály Upírske denník, Vtierka Castle, Star Trek, Havaj 5-0, NCIS, či 24 hodín sú len výberom toho, kde herečka Annie Wersching. Po boku slávneho Jimma Carreyho si zahrala v počine Božský Bruce. Svoj hlas prepožičala napríklad postave Tess vo videohre The Last of Us, ktorá sa dočkala seriálového spracovania. 

FOTO: Annie Wersching počas minulého roka nakrúcala seriál Star Trek: Picard. 

 

V roku 2020 sa herečka dozvedela od lekárov tú najhoršiu správu - diagnostikovali jej rakovinu. Nevzdávala sa a verila, že nad zákernou chorobou vyhrá. Veľkou motiváciou jej nepochybne bol jej milujúci manžel a synovia Freddie (12), Ozzie (9) a Archie (4).

Stephen Full a Annie
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Ako informuje portál hollywoodreporter.com, Annie svoj boj žiaľ prehrala. „V duši našej rodiny dnes vznikla obrovská diera. Zanechala nám však nástroje na jej zaplnenie. Našla zázrak v tom najjednoduchšom okamihu. Nepotrebovala hudbu, aby mohla tancovať a naučila nás nečakať na dobrodružstvo,” uviedol vo svojom stanovisku zdrvený vdovec Stephen Full, ktorý sa tiež venuje herectvu. 

Stephen Full a Annie
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Annie Wersching
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu