Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slovenská speváčka (59) v markizáckom seriáli: Kramár bol hotový... Je to šťabajzna!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Vyskúšala si hereckú profesiu! Beáta Dubasová (59) patrí medzi hviezdy nášho šoubiznisu, ktoré rozhodne netreba predstavovať. Okrem úspešnej speváckej kariéry sa môže pochváliť aj mladistvým vzhľadom. Veru, pri pohľade na ňu by asi len málokto tipoval, že v máji oslávi okrúhlu 60-tku. Už dnes večer však na obrazovkách Markízy dokáže, že by sa ale nestratila ani ako herečka.

Romanticko-komediálny seriál Mama na prenájom, ktorý Televízia Markíza vysiela každý pracovný deň o 17:55 si už stihol získať srdcia mnohých divákov a teší sa diváckej priazni. Mnohí sa v diskusiách vyjadrujú, že je adekvátnou náhradou za seriál Oteckovia, ktorí Slováci priam zbožňovali. 

Tvorcovia si práve v dnešnej časti pripravili pre divákov zaujímavé prekvapenie. A to v podobe speváčky Beáty Dubasovej, ktorá sa v seriáli objaví. Umelkyňa zavítala na kávičku do reštaurácie, ktorej majiteľom je Dušan Verner (stvárňuje ho Maroš Kramár). Ten je veľkým fanúšikom spomínanej speváčky a dokonca po nej pomenoval aj jednu zo svojich dcér. 

Slovenská speváčka (59) v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Slovenská speváčka (59) v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Vernerovo nadšenie z prominentného hosťa však opadne vo chvíli, keď sympatická tmavovláska začne o sebe tvrdiť, že ona sa len na obľúbenú slovenskú speváčku výrazne podobá. „To je neskutočná podoba. Ona je inak môj ročník, tak to asi vyzerá trošku staršie. Toto bola mladá šťabajzna!” poznamenal seriálový majiteľ reštaurácie, s ktorým zrejme mnohí budú súhlasiť, že Beátka je aj krátko pred 60-tkou veľká kočka. Inak, uvítali by ste v seriáli viacero takýchto výnimočných hostí?

Viac o téme: Mama na prenájomBeáta Dubasová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu