Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

DUSNO v šou Survivor? Krásna Miss a Pítr sa dobre poznajú... Kedysi kvôli NEMU dostala KOPAČKY!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

KANÁRSKE OSTROVY - Do markizáckej reality šou Survivor dorazili ďalšie štyri nové tváre. Z nich aj dve verejne známe. Do boja na opustenom ostrove sa pridal víťaz reality šou Love Island Martin Kulhánek (29), aj Česká Miss 2016 Andrea Bezděková (28). No a práve tá by mohla v súťaži poriadne zamiešať karty. Kedysi mala totiž pomerne blízko ku kolegovi Petrovi Havránkovi (28). Dostala kvôli nemu dokonca kopačky od frajera!

Nová súťažiaca z markizáckej šou Survivor, Česká Miss z roku 2016 Andrea Bezděková, nie je v českom šoubiznise žiadnym nováčikom. S jedným z Hrdinov sa však brunetka pozná oveľa dôvernejšie, ako s ostatnými. Reč je o účastníkovi Love Islandu, modelovi Petrovi Havránkovi. 

DUSNO v šou Survivor?
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

S futbalistom Pavlom Gillernom sa známa Češka pred pár rokmi rozišla práve kvôli nemu. Dôvodom bolo to, že na afterpárty po vyhlásení Global Social Awards 2019 mala mať s Pítrom dôvernejší kontakt. „Celý večer sa od seba nepohli a potom spoločne opustili večierok a odišli s ďalšími ľuďmi na privátny večierok,“ opísal vtedy českému Blesku očitý svedok. 

„Asi by to cleé zostalo v utajení, keby Andrea nemala tú smolu, že párty prebiehala v byte spoluhráca jej vtedajšieho priateľa Pavla. A ten sa to tak veľmi rýchlo dozvedel,“ dodal. Ako veľmi dôverný bol vzťah Pítra a Andrey, vedia zrejme len oni sami, no minimálne jej priateľ bol presvedčený o tom, že nešlo len o kamarástvo. Veď prečo inak by sa s ňou rozchádzal. 

Model aktuálne tvorí pár s Gabrielou Gašpárovou, s ktorou sa dal dokopy v šou Love Island. „Keď bol Pítr ešte slobodný, nenechal na pokoji žiadnu suknu, tak snáď ho nový vzťah zmenil,“ prezradil jeden z Havránkovych kamarátov. No tieto slová jeho priateľku asi veľmi neupokoja.

DUSNO v šou Survivor?
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: SurvivorPeter HavránekAndrea Bezděková
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu