Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Diváci Mamy na prenájom STRÁCAJÚ TRPEZLIVOSŤ: Už niečo urobte… Na TOTO sa nemôžeme dívať!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Seriál Mama na prenájom aktuálne jednoznačne patrí k najpopulárnejším televíznym projektom. Dennú telenovelu, ktorú vysiela televízia Markíza, si diváci absolútne zamilovali, a to aj vďaka tomu, že hlavné postavy stvárnili neokukané mladé tváre. Na postave Nadi, ktorú stvárňuje herečka a moderátorka Maca Zábranská, však fanúšikom niečo predsa len veľmi vadí...

Dôvodom, pre ktorý sa diváci čoraz častejšie ozývajú, je "Nadin" stajling. Totižto, kým iné postavy môžeme vidieť v rôznych outfitoch či účesoch, Maca Zábranská vyzerá stále takmer rovnako. A (nielen) rifľová bunda vyzerá, akoby na nej už prischla a herečku vôbec neprezliekali. 

Diváci Mamy na prenájom
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Markíza)

Fanúšikovia si rovnako všimli to, že dokola nosí tie isté červené šaty, tú istú kabelku, červené vzorované nohavice a ešte zo dva kúsky, ktoré sa na nej neustále "točia". Niektorým takisto prekáža to, že seriálová Naďa má na sebe v každej epizóde totožný účeš a radi by ju videli aj inak, ako v prelakovaných vlnách. Kým ostatné postavy vyzerajú omnoho štýlovejšie, tá hlavná je pri nich výzorovo nevýrazná. 

„Má byť síce ako dievča odvedľa, no nech mi nikto nehovorí, že aj ženy, ktoré sú z normálnych finančných pomerov, vyzerajú každý deň úplne rovnako a nechcú byť trošku trendy. A tá otrasná hnedá kabelka ku všetkému mi raz vyrazí oči," napísala v diskusii Jana. „Och, kedy už príde v seriáli zima? Aby konečne dala dole tú rifľovú bundu," pýta sa zasa Veronika. 

Diváci Mamy na prenájom
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Len by jej už naozaj mali vyzliecť tú bundu. Chodí v nej vonku, vnútri, v kuchyni, keď uspáva... Nonstop. Hrúza," odkázala zasa Elena, ktorej komentár má desiatky "lajkov". „Mňa už ide vystrieť aj z tých kvetinkových šiat a jej účesu. Ja neviem, mohla by mať občas aspoň vyžehlené vlasy, cop alebo drdol a trošičku lepší mejkap by tiež nebol odveci. V realite tak pekná žena a tak ju odflákli," pridala sa pani Zdenka, s ktorou tiež súhlasí mnoho komentujúcich. 

A čo vy? Tiež si myslíte, že na vizáži seriálovej Nadi by mali trošku popracovať? 

Diváci Mamy na prenájom
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Markíza)

Diváci Mamy na prenájom
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Markíza)

 

Viac o téme: Mama na prenájomMartina ZábranskáNaďa
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu