Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Telkáč roka 2015

Telkáč 2015
Telkáč 2015

Televízna anketa Telkáč roka, organizovaná portálom Telkáč.sk v spolupráci so spravodajským portálom Topky.sk začala svoju históriu v roku 2011.

1. Usporiadateľ ankety

1.1. Usporiadateľom ankety Telkáč roka 2015 (ďalej len "anketa") je spoločnosť Zoznam, s.r.o., Viedenská cesta 3-7, 851 01 Bratislava, IČO: 36 029 076, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel Sro, vložka č. 24598/B (ďalej len "usporiadateľ").

1.2. Usporiadateľ ankety vydáva tieto pravidlá ankety (ďalej len „Pravidlá“). Účelom ankety je podpora a propagácia produktov a služieb usporiadateľa.

2. Trvanie ankety

2.1. Anketa sa uskutoční na území Slovenskej republiky a prebieha v čase od 21.3. do 14.4. 2016.

Anketa prebieha vdvoch kolách:

  1. Nominačné kolo: 21.3.-4.4.
  2. Finálové kolo: 5.4.-14.4.

3. Pravidlá ankety

3.1. Anketa prebieha na sociálnej sieti Facebook. Nominácie do jednotlivých kategórií stanovil usporiadateľ ankety . V prvom – Nominačnom kole majú účastníci ankety možnosť navrhovať ďalšie nominácie. Vo Finálovom kole má účastník ankety možnosť zahlasovať za jednu znominácií vkaždej kategórii. Účastník môže navrhnúť ľubovoľný počet kandidátov vNominačnom kole.

Účastník môže vo Finálovom kole hlasovať len za jednu nomináciu vkaždej kategórii.

Usporiadateľ vyhlasuje anketu v nasledovných kategóriách:

1. Najobľúbenejší moderátor
2. Najobľúbenejšia moderátorka
3. Najobľúbenejší herec
4. Najobľúbenejšia herečka
5. Najobľúbenejší redaktor/ka
6. Najobľúbenejší slovenský seriál
7. Najobľúbenejšia spravodajská relácia
8. Najobľúbenejšia publicistická relácia
9. Najobľúbenejší TV program
10. Najobľúbenejšia reality šou
11. Telkáč roka 2015 - Najobľúbenejšia slovenská televízna stanica roka

3.2. Účastníkom ankety sa stáva každá osoba splatným existujúcim účtom na Facebook-u , ktorá vNominačnom kole navrhne kandidáta do aspoň jednej kategórie a/alebo vo Finálovom kole zahlasuje za jednu znominácií aspoň vjednej kategórii ( ďalej aj ako „účastník“). Účastník môže navrhnúť ľubovoľný počet kandidátov vNominačnom kole avo Finálovom kole môže zahlasovať len za jednu nomináciu vkaždej kategórii.

3.3. Pre určenie poradia v ankete je rozhodujúci počet hlasov v okamihu ukončenia súťaže 14.4. 2016 do 23:59.

3.4. Výsledky budú určené výlučne na základe internetového hlasovania .

3.5. Výsledky ankety budú vyhlásené najneskôr 18.4. na www.telkacroka.sk

4 Súhlas so spracovaním osobných údajov účastníka ankety

4.1. Hlasovaním v ankete účastník dobrovoľne udeľuje usporiadateľovi súhlas so spracovaním svojich nasledovných osobných údajov:

a) účastníci Nominačného kola: názov Facebook účtu a

b) účastníci Finálového kola: názov Facebook účtu aadresy elektronickej pošty.

Osoby, ktoré sa zapoja do ankety udeľujú usporiadateľovi súhlas so spracovaním a uchovaním svojich osobných údajov vrozsahu uvedenom vyššie na marketingové účely usporiadateľa, ktorými sú najmä ponuka tovarov a služieb formou zasielania informácií o organizovaných akciách, výrobkoch a iných aktivitách, ako aj zasielanie obchodných oznámení elektronickými prostriedkami, na reklamné a propagačné akcie na podporu ankety a jej ďalších ročníkov, a to na dobu 1 rokv s tým, že k týmto údajom môžu byť priradené aj ďalšie údaje o súťažiacom, ktoré organizátor v budúcnosti oprávnene získa. Účastník ankety vyhlasuje, že si je vedomý svojich práv podľa § 28 zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov, a o zmene a doplnení niektorých zákonov ( ďalej aj ako „ zákon o ochrane osobných údajov ), a to najmä oprávnenia vyžadovať od usporiadateľa informácie o spracúvaní osobných údajov, zoznam osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania, vyžadovať potvrdenia o tom, či sú alebo nie sú jeho osobné údaje spracúvané, informácie o zdroji, z ktorého získal jeho osobné údaje právo požadovať opravu nesprávnych osobných údajov ako aj právo odvolať svoj súhlas so spracúvaním svojich osobných údajov, a to písomne na adrese usporiadateľa.

4.2. Tento súhlas so spracovaním osobných údajov je dobrovoľný. Odvolanie súhlasu počas trvania ankety je účinné okamihom jeho doručenia usporiadateľovi a má za následok vylúčenie účastníka Finálového kola ankety zo súťaže.

5. Platnosť pravidiel

5.1. Tieto pravidlá sú platné od 21.3.2016.

V Bratislave, dňa 17.3. 2016

Zoznam, s.r.o.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu