Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Bratia z Prison Breaku opäť spolu: Tentoraz však v úplne inej snímke

Dominic Purcell a Wentworth Miller v seriáli Prison Break
Dominic Purcell a Wentworth Miller v seriáli Prison Break

Bratov Lincolna Burrowsa a Michaela Scofielda, ktorých v úspešnom americkom seriáli Prison Break (2005-2009) stvárnili austrálsky herec Dominic Purcell a americký herec Wentworth Miller, môžete už onedlho opäť vidieť v jednej snímke.

Austrálsky herec Dominic Purcell totiž potvrdil, že sa predstaví v pripravovanom spinoffe seriálov Arrow (2012) a The Flash (2014). Štyridsaťpäťročný rodák z anglického mesta Wallasey si v projekte zopakuje úlohu pyromana Micka Roryho, známeho aj pod menom Heat Wave, ktorého hrá aj v seriáli The Flash. Na novinke pracujú tvorcovia Arrowa Marc Guggenheim, Greg Berlanti a Andrew Kreisberg, pričom poslední dvaja menovaní stoja aj za Flashom.

Štyridsaťdvaročný Miller sa objaví v role Leonarda Snarta, ktorý je známy aj ako Captain Cold. Práve on je zodpovedný za to, že sa z Roryho stal zloduch Heat Wave.


Boj o diváka bude drsnejší: Slovenským televíziám prichádza konkurent


V pripravovanom projekte, v ktorom sa stretnú postavy z oboch komiksoviek, si ďalej zahrajú aj Brandon Routh (Ray Palmer/Atom), Victor Garber (doktor Martin Stein) a Caity Lotz. Dvadsaťosemročná Lotz v Arrowovi stvárňovala Saru Lance, ktorá si hovorila Black Canary. Saru zabili, Black Canary však nezomrela. Superhrdinské alter ego totiž po nej prevzala jej sestra Laurel Lance v podaní Katie Cassidy. Zatiaľ nie je známe, či sa Lotz v novinke ukáže opäť ako Black Canary alebo ako celkom iná hrdinka.

Viac o téme: ArrowDominic PurcellWentworth MillerPrison BreakFlash
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu