Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Charlie Sheen 12 rokov po odchode z Dva a pol chlapa: S tvorcom seriálu chystá novinku!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Columbia Broadcasting System)

LOS ANGELES - Keď sa v roku 2011 Charlie Sheen definitívne vytratil z obľúbeného komediálneho seriálu Dva a pol chlapa, mnohí fanúšikovia boli v smútku. Postava Charlieho Harpera bola nenahraditeľnou a napriek obsadeniu Ashtona Kutchera do hlavnej úlohy, seriál divákov už toľko neoslovoval. O to viac ich určite poteší informácia, že pôvodný tvorca chystá ďalší komediálny seriál... A obsadil aj Charlieho Sheena!

Koniec Charlieho Sheena v Dva a pol chlapa bol náhly a mnohých divákov zarmútil. Ako sa ukázalo, dôvodom boli dlhé súdne spory medzi hviezdou seriálu a tvorcom Chuckom Lorrem. V roku 2011 ho preto v seriáli vystriedal mladší Ashton Kutcher. No vzťahy medzi showrunnerom a hercom sa medzičasom napravili... 

Charlie Sheen 12 rokov
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Columbia Broadcasting System)

Aktuálne totiž dvojica hlási, že spoločne pripravuje nový komediálny seriál. V úlohe tvorcu Chuck Lorre a Charlie Sheen ako jedna z postáv. Novinka by sa mala volať How to Be a Bookie a kontroverzný herec by v nej mal stvárniť vedľajšiu úlohu. Hlavnú postavu bývalého bookmakera si zahrá Sebastian Maniscalco. 

Nový sitkom vzniká exkluzívne pre streamovaciu platformu Max, ktorá koncom mája na území USA nahradí službu HBO Max. Okrem Sheena a Maniscalca si v ňom zahrajú herci ako Omar J. Dorsey, Jorge Garcia, Andrea Anders, Vanessa Ferlito či Maxim Swinton. Premiéra zatiaľ nie je určená.

Charlie Sheen 12 rokov
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Columbia Broadcasting System)

Viac o téme: Charlie SheenDva a pol chlapaChuck Lorre
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu