Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Pripravte sa na poriadnu šialenosť: VIDEO z pocty akčným trhákom

Tom Hardy vo filme Mad Max: Zbesilá jazda Zobraziť galériu (2)
Tom Hardy vo filme Mad Max: Zbesilá jazda (Zdroj: madmaxmovie.com / Warner Bros Pictures)

Štvrtok, 14. mája by si fanúšikovia akčných filmov v kalendároch mali poctivo zakrúžkovať. Do kín sa vtedy totiž dostane postapokalyptická novinka, ktorá ponúkne tonu akcie, naháňačiek a drsných hlášok v lákavom prostredí.

Remake trojdielnej akčnej série z prelomu sedemdesiatych a osemdesiatych rokov, kde hlavného hrdinu stvárnil Mel Gibson, má na starosti opäť pôvodný režisér George Miller. Úlohy bojovníka na cestách sa tento raz chopí hviezda posledných rokov Tom Hardy, ktorý ako Šialený Max putujedrsnou a nebezpečnou púštnou krajinou, aby unikol predsvojou pohnutou minulosťou. Ľudstvo už je takmer porazené a každý bojuje za vlastné potreby.

Mad Max: Šialená jazda
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB / Warner Bros Pictures)

Počas cesty ale Max stretne skupinu utekajúcu z Citadely, miesta ovládaného krutým tyranom Imperatorom, ktorému bolo odcudzené niečo nenahraditeľné.Svetielkom nádeje do budúcnosti sa tak stávajú dvaja rebeli na úteku, Max a tajomná Furiosa (Charlize Teron), Ak sa chcete presvedčiť, či bude film stáť za to, pozrite si čerstvý trailer plný vysokooktánovej akcie a bláznivých nápadov.


Mohlo by vás zaujať:Keď sa filmárom nedarí: Maličké chyby v záberoch, ktoré ste si zrejme nevšimli


Edward Thomas Hardy sa narodil 15. septembra 1977. Diváci a diváčky ho môžu poznať zo snímok ako napríklad Čierny jastrab zostrelený (2001), RocknRolla (2008), Počiatok (2010), Bojovník: Brat proti bratovi (2011), Jeden musí z kola von (2011), Návrat Temného rytiera (2012), To bude boj! (2012), Zem bez zákona (2012) či Locke (2013). Na konte má napríklad cenu BAFTA v kategórii Rising Star Award.

Viac o téme: Tom HardyMad Max
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu