Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Animovaný trhák sa vracia: Čaká nás nový príbeh superschopnej pätice

Rodinka úžasných
Rodinka úžasných (Zdroj: insidethemagic.net)

Spoločnosť Disney pripravuje pokračovanie animovanej snímky Rodinka úžasných (2004). Definitívne to potvrdil jej režisér, Američan Brad Bird pri promovaní svojho aktuálneho diela Tomorrowland (Krajina zajtrajška).

Bird sa v rozhovore pre portál Collider vyjadril, že už má čosi zoscenára hotové. "Mám už nejaké strany, vlastne viacero strán," tvrdí a dodáva, že by vo filme rád využil zopár nápadov, na ktorév pôvodnom filme neostalo miesto. "Mám nejaké nápady, ktoré som chcel zrealizovať už v prvej časti, ale nemal som na to čas. Verím, že spolu s novými to vystačí na zaujímavý film."

Najprv však režisér potrebuje, aby sa skončilo šialenstvo okolo jeho blockbusteru s Georgom Clooneym v hlavnej úlohe. Potom by sa už chcel zamerať na svoj ďalší projekt. Či to bude práve Rodinka úžasných 2, odpovedal Bird takto: "Áno, vyzerá to tak."


Mohlo by vás zaujať:Kreativite sa medze nekladú: Bláznivé spojenie, aké by ste nečakali


BradBirdje známy najmä animovanými snímkami Železný obor (1999), Rodinka úžasných (2004) či Ratatouille - Dobrú chuť! (2007), ale aj pokračovaním série Mission: Impossible s názvom Ghost Protocol (2011). Spolutvorca seriálu Nezvestní (2004 - 2010), Damon Lindelof, sa podieľal na scenároch filmov Kovboji a votrelci (2011), Prometheus (2012) a tiež očakávanom Star Trek: Do temnoty.

Viac o téme: DisneyRodinka úžasných
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu