Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Skvelá disneyovka Na vlásku bude pokračovať... ale inak, než ste čakali

Na vlásku
Na vlásku (Zdroj: Disney)

Dobrou správou je, že firma Disney nezabudla na úspešnú animovanú rozprávku o krásnej Rapunzel a sympatickom zlodejovi Flynnovi. K všeobecnému údivu však k pokračovaniu filmu z roku 2010 tvorcovia pristúpili s ohľadom len na tých najmenších fanúšikov.

Na vlásku bude v roku 2017 pokračovať animovaným seriálom, ktorý odvysiela Disney Channel, kanál dostupný aj v Slovenskej republike. Skvelé je, že sa nielen vrátia originálne postavy, ale aj ich dabéri: herečka Mandy Moore a jej kolega Zachary Levi. Chýbať nebudú ani neodmysliteľné komické postavy chameleóna Pascala a koňa Maxima.

Príbeh bude zasadený medzi pôvodný film a jeho krátke pokračovanie Tangled Ever After, v ktorom sa Rapunzel a Flynn zosobášili. V seriáli sa mladá princezná bude musieť ujať svojich povinností na kráľovskom dvore, no v jej žilách prúdi dobrodružná krv, a tak svadbu aj iné záležitosti jednoducho odloží. Samozrejme, rodičom sa takáto myšlienka nepozdáva, čo však zmôžu proti huncútskej náture ich jedinej dcéry?

„Génius originálneho filmu spočíval v hladkom splynutífilmového dobrodružstva, komédie a silných emócií,“ vyjadril sa Gary Marsh, riaditeľ siete kanálov Disney Channel. Podľa jeho slov budú na seriáli pracovať aj niektorí členovia z pôvodného filmového štábu.

O správe informoval portál IGN.

Viac o téme: DisneyTangledNa vláskuRapunzelFlynn Rider
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu