Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Shakira po boku seriálovej Snehulienky: Blysne sa v novej disneyovke

Shakira
Shakira (Zdroj: SITA)

Kolumbijská speváčka prepožičia hlas do pripravovanej animovanej snímky Zootopia. Informovali o tom predstavitelia spoločnosti Walt Disney Pictures s tým, že 38-ročná rodáčka z Barranquilly nahovorí postavu menom Gazelle.

Shakira okrem toho nahrá pre tento film aj novú skladbu Try Everything. Režisérmi snímky sú Byron Howard, Rich Moore a Jared Bush, pričom posledný menovaný je aj autorom scenára. Okrem Shakiry prepožičajú hlasy postavám aj Jason Bateman a Ginnifer Goodwin. Americká premiéra je naplánovaná na 4. marca 2016.

Shakira, celým menom Shakira Isabel Mebarak Ripoll, odštartovala kariéru v roku 1991 nahrávkou Magia, ktorú však, takisto ako aj druhý počin Peligro (1993), pre komerčný neúspech v súčasnosti považujú iba za promoalbum. Oficiálnym debutom sa tak stal až album Pies Descalzos (1996), po ktorom nasledovali postupne štúdiovky Dónde Están los Ladrones? (1998), Laundry Service (2001), Fijación Oral Vol. 1 (2005), Oral Fixation Vol. 2 (2005), She Wolf (2009), Sale el Sol (2010) a Shakira (2014). Okrem toho má na konte aj niekoľko živých nahrávok. Medzi jej najväčšie hity patria skladby Whenever, Wherever, Underneath Your Clothes, La Tortura (feat. Alejandro Sanz), Hips Don't Lie (feat. Wyclef Jean), Beautiful Liar (feat. Beyoncé), Waka Waka (This Time For Africa) či Can't Remember To Forget You (feat. Rihanna).

Viac o téme: ShakiraZootopia
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu