Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Transformers nekončia: Tvorcovia odhalili ďalšie odvážne plány

Transformers Zobraziť galériu (2)
Transformers (Zdroj: SITA)

Televízne štúdio Hasbro by v najbližších desiatich rokoch chcelo nakrútiť ďalšie štyri filmy o Transformeroch a tiež plánuje televízny projekt. Povedal to prezident spoločnosti Stephen Davis počas medzinárodnej prehliadky detských programov MIPJunior v Cannes. Potvrdil, že sa na filmoch budú okrem Hasbro podieľať štúdio Paramount a režisér Michael Bay s ostatnými partnermi.

Správa nadväzuje na informácie, že svet Transformerov by sa mal rozširovať podobným spôsobom ako príbehy z dielne Marvelu, ktorý zastrešuje napríklad populárne adaptácie komiksov o Avengeroch. „Dohodli sme sa na ďalších 10 rokoch Transformerov. Podobne to urobíme aj v televízii a digitálne. Takže zostaňte naladení, Transformers 5 sú na ceste a tiež šesť a sedem a osem,“ vyjadril sa Davis. Výkonný riaditeľ Hasbro Brian Goldner naznačil aj možnosť samostatnýchfilmovo jednotlivých postavách, ako napríklad o žltom autobotovi Bumblebeem.

Transformers
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Zatiaľ poslednýfilmo mimozemských robotoch, ktorí sa dokážu zmeniť na autá, s názvom Transformers: Zánik (2014), si na konto pripísal celosvetovo viac ako miliardu amerických dolárov. Hlavným hrdinom snímky je automechanik Cade Yeager (Mark Wahlberg). Ten žije sám s dospievajúcou dcérou (Nicolou Peltz) na farme. Snaží sa opravovať vraky a následne ich predávať. Jeho život sa však zmení, keď odhalí, že jeden z vrakov je v skutočnosti Transformer. Filmrežíroval Michael Bay, ktorý nakrútil aj predchádzajúce tri projekty - Transformers (2007), Transformers: Pomsta porazených (2009) a Transformers 3 (2011).

Viac o téme: Transformers
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu