Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Príbeh nového X-Mena odhalený: Uzavrie sa trilógia?

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: moviepilot.com)

Spoločnosť 20th Century Fox predstavila synopsu očakávaného filmu X-Men: Apocalypse. Dej novinky sa má odohrávať v roku 1983, čiže desať rokov po udalostiach zo snímky X-Men: Budúca minulosť (2014), no skôr ako príbehy prvých troch titulov série, ktorými sú X-Men (2000), X-Men 2 (2003) a X-Men: Posledný vzdor (2006). Novinka má zároveň uzavrieť trilógiu, ktorá odštartovala filmom X-Men: Prvá trieda (2011) a pokračovala spomínanou Budúcou minulosťou.

"Od úsvitu civilizácie ho uctievali ako boha. Apocalypse, prvý a najsilnejší mutant zo sveta X-menov, zhromaždil sily mnohých iných mutantov, čím sa stal nesmrteľným a neporaziteľným," uviedli tvorcovia snímky v synopse.

Príbeh nového X-Mena odhalený:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

"Po prebudení po tisíckach rokov ostáva rozčarovaný zo sveta, ktorý našiel, a preto zostaví tím silných mutantov, medzi ktorými je aj skľúčený Magneto (Michael Fassbender), aby očistili ľudstvo a nastolili nový svetový poriadok, nad ktorým bude vládnuť. V čase, keď osud Zeme sa dostáva do nebezpečenstva, Raven (Jennifer Lawrence) s pomocou Professora X (James McAvoy) musia viesť tím mladých X-menov, aby zastavili najväčšieho nepriateľa a zachránili ľudstvo pred vyhubením," napísali tiež v dokumente.

Príbeh nového X-Mena odhalený:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Oficiálna stránka snímky X-Men: Apocalypsena sociálnej sieti Twitter začala postupne uverejňovať zábery z najnovšieho dielu, ktorý sa v súčasnosti natáča.

Snímka X-Men: Apocalypse sa má dostať do kín 27. mája 2016. Okrem spomínaných Fassbendera, Lawrence a McAvoya si v snímke svoje úlohy z predošlých titulov série zopakovali Nicholas Hoult (Beast), Rose Byrne (Moira MacTaggert), Evan Peters (Quicksilver) či Lucas Till (Havok).

Príbeh nového X-Mena odhalený:
Zobraziť galériu (7)

Herecké obsadenie doplnili Alexandra Shipp, Kodi Smit-McPhee, Sophie Turner, Ben Hardy, Tye Sheridan, Olivia Munn či Lana Condor. Ako zloduch Apocalypse sa predstaví Oscar Isaac. Réžiu má na starosti Bryan Singer.

Príbeh nového X-Mena odhalený:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Rozhovor s Hughom Jackmanon o snímke X-Men: Apocalypse

Viac o téme: X-MenHugh Jackman
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu