Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pokračovanie Denníka Bridget Jonesovej už čoskoro: Ale bez tejto hviezdy!

Colin Firth, Renée Zellweger a Hugh Grant
Colin Firth, Renée Zellweger a Hugh Grant (Zdroj: cinemablend.com)

Pripravovaný film Bridget Jones's Baby uvedú do kín vo Veľkej Británii a USA 16. septembra 2016. Informovali o tom tvorcovia snímky, ktorá má byť ďalším pokračovaním filmu Denník Bridget Jonesovej (2001).

Príbeh titulu sa má sústrediť na tehotenstvo hlavnej hrdinky. Tú opäť stvárni Renée Zellweger. Nebude chýbať ani Colin Firth, ktorý si v prvých dvoch filmoch zahral Marka Darcyho. Hugh Grant, predstaviteľ Daniela Cleavera, sa na projekte nezúčastní. Herecké obsadenie však dopĺňa Patrick Dempsey, známy zo seriálu Klinika Grace (2005). Práce na filme v réžii Sharon Maguire sa už začali.

Filmová adaptácia románu Helen Fielding o tridsiatničke trápiacej sa hmotnosťou, láskou a množstvom zlozvykov zaznamenala celosvetový úspech u kritiky i divákov. Druhá časť Bridget Jonesová: S rozumom v koncoch sa do kín dostala v roku 2004. Autorka predlohy napísala o pochabej moderátorke aj tretiu knihu s názvom Bridget Jonesová - Zbláznená do chlapa (v origináli Bridget Jones: Mad about the Boy, po prvý raz publikovaná v roku 2013). Kniha sleduje hrdinku, keď má 51 rokov, sama vychováva dve deti a opäť si hľadá partnera. Očakávaný film však nebude vychádzať z tejto knihy, no Fielding sa na scenári podieľala.

Viac o téme: Denník Bridget JonesovejBridget JonesRenée Zellweger
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu