Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Godzilla a King Kong spoja sily: Projekt však sľubuje ďaleko viac monštier!

Godzilla, King Kong
Godzilla, King Kong (Zdroj: comicvine)

Spoločnosti Warner Bros. a Legendary Pictures nakrútia crossoverový film Godzilly a King Konga. Ako uviedli predstavitelia Warner Bros. vo vyhlásení, novinkou chcú nadviazať na úspech snímky Godzilla, ktorou vlani na striebornom plátne oživili príbeh o tomto monštre. V súčasnosti obe spoločnosti pracujú aj na novom filme o King Kongovi. Snímka Kong: Skull Island sa má dostať do kín 10. marca 2017.

FilmGodzilla vs. King Kong by mali Warner Bros. a Legendary Pictures uviesť do kín v roku 2020. Pred ňou však plánujú ponúknuť pokračovanie spomínaného samostatného filmu o Godzille. V novýchfilmochby sa mohli objaviť aj ďalšie monštrá japonskej filmovej spoločnosti Toho ako Mothra, Rodan či kráľ Ghidorah.

Godzilla sa po prvý raz objavila v rovnomennom japonskomfilmez roku 1954 a odvtedy v množstve ďalších snímok a počítačových hier. Podľa pôvodného scenára bola dinosaurom, ktorý prežíval v hlbinách oceánu a postupne sa stal ešte nebezpečnejším pre mutácie spôsobené testovaním zbraní hromadného ničenia. V americkej produkcii ponúkli remake titulu už v roku 1998. Zahrali si v ňom Maria Pitillo, Matthew Broderick, Jean Reno či Hank Azaria.

Prvá snímka o King Kongovi vznikla v roku 1933. Odvtedy sa obrovská gorila objavila v mnohých ďalšíchfilmochi seriáloch. Zatiaľ naposledy do kín uviedli dobrodružné fantasy King Kong (2005) v réžii Petra Jacksona.

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu