Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

A je to tu! Na divákov sa rúti ďalší Thor: Kto sa predstaví v úlohe Hulka?

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: internet)

Americký herec Mark Ruffalo si zahrá vo filme Thor 3: Ragnarok, kde sa opäť predstaví v úlohe Hulka. Štyridsaťsedemročný rodák z Wisconsinu ho stvárni už po tretí raz, pričom naposledy si obra zahral v snímke Avengers 2: Vek Ultrona (2015).

Dej tretej časti filmov o Thorovi zatiaľ nie je známy. Vedenie štúdií Marvel však vyhlásilo, že pripravovaná novinka by mala výrazne zmeniť osudy hlavných postáv. Ako uviedol riaditeľ štúdií Kevin Feige, škandinávske slovo Ragnarök totiž znamená "koniec všetkého".

A je to tu!
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

O réžiu sa postará novozélandský filmár Taika Waititi, ktorý sa zaslúžil o vznik filmov ako Boy (2010) či Čo robíme v temnotách (2014). Okrem Ruffala sa v snímke ukážu aj Chris Hemsworth, Tom Hiddleston a Jaimie Alexander, ktorí už účinkovali aj v predošlých častiach série. Thor 3: Ragnarok má naplánovanú premiéru na 3. novembra 2017.

A je to tu!
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: internet)

Mark Ruffalo sa predstavil napríklad v snímkach Deti rokenrolu (1994), Letuška 1. triedy (2003), Večný svit nepoškvrnenej mysle (2004), Klebetí sa... (2005), Zodiac (2007), Prekliaty ostrov (2010) či Podfukári (2013).

A je to tu!
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)


Mohlo by vás zaujímať:Godzilla a King Kong spoja sily: Projekt však sľubuje ďaleko viac monštier!


Okrem toho si zahral v zatiaľ troch marvelovských filmoch, ktorými sú Avengers: Pomstitelia (2012), Iron Man 3 (2013) a už spomínaný Avengers 2: Vek Ultrona (2015). V roku 2011 si od americkej Akadémie filmových umení a vied vyslúžil nomináciu na Oscara za herecký výkon vo vedľajšej úlohe dramédie Decká sú v pohode (2010). Jeho manželkou je herečka Sunrise Coigney, s ktorou má tri deti.

Viac o téme: Mark RuffaloThor
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu