Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Zverejnili prvý trailer k novým Krotiteľom duchov

Krotitelia duchov 2 Zobraziť galériu (2)
Krotitelia duchov 2 (Zdroj: Youtube)

Spoločnosť Sony Pictures Entertainment zverejnila prostredníctvom služby YouTube prvý trailer k filmu Krotitelia duchov. Krátka upútavka novej verzie rovnomennej komédie z roku 1984 prináša zábery New Yorku a krotiteľky duchov, ktoré tam s nimi bojujú.

Tvorcovia zároveň predstavili aj ich špecializáciu - Melissa McCarthy stvárni expertku zaoberajúcu sa paranormálnymi javmi, Kristen Wiig fyzičku častíc, Kate McKinnon jadrovú inžinierku a Leslie Jones sa predstaví ako tá, čo pozná New York. Vo videu sa tiež ukázal Chris Hemsworth, ktorý si vofilmezahral ich asistenta, ako aj zelený duch Slimer z prvých dvochfilmov.

Krotitelia duchov 2
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube)

V novinke sa okrem spomínaných herečiek predstavia aj hviezdy pôvodných Krotiteľov duchov z rokov 1984 a 1989 Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson či Sigourney Weaver. V snímke si tiež zahrá Andy García, ktorý stvárni starostu New Yorku. Herecké obsadenie dopĺňajú Michael K. Williams, Cecily Strong, Matt Walsh a Neil Casey. Režisérom komédie je Paul Feig, ktorý spolu s Katie Dippold napísal aj scenár.

Pôvodnú snímku z roku 1984 nakrútil rodák z Komárna Ivan Reitman, ktorý sa postaral aj o réžiu pokračovania z roku 1989. V obochfilmochsa predstavili okrem spomínaných Murrayho, Aykroyda, Weaver a Hudsona aj Rick Moranis a Harold Ramis, ktorý zomrel predvlani vo februári. Sci-fi komédiu by mali do slovenských kín uviesť 28. júla 2016.

Viac o téme: Melissa McCarthyKristen WiigKrotitelia duchov 2Kate McKinnonLeslie Jones
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu