Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nový Spider-Man nebude ľudí brániť sám: Pomôžu mu aj iní komiksoví hrdinovia

Spider-Man 2
Spider-Man 2 (Zdroj: internet)

Podľa prezidenta Marvel Studios Kevina Feigea sa postavy zo sveta Marvel môžu objaviť v snímke o pavúčom mužovi rovnako, ako sa tento hrdina objaví v snímke Captain America: Civil War.

V pripravovanom novom filme o Spider-Manovi sa objavia aj ďalší komiksoví hrdinovia z dielne spoločnosti Marvel. Pre týždenník Entertainment Weekly to prezradil prezident Marvel Studios Kevin Feige. “Je už súčasťou sveta Marvel. Zábavné na tomto svete je, že postavy prechádzajú tam a späť,” uviedol, pričom reagoval na skutočnosť, že samotný Peter Parker alias Spider-Man sa objaví v očakávanej snímke o Kapitánovi Amerikovi s názvom Captain America: Civil War. V nej si pavúčieho muža zahral Tom Holland. Devätnásťročný Angličan si túto úlohu zopakuje aj v spomínanej novinke, ktorú by mali uviesť do kín v roku 2017. Ako tiež uviedol 42-ročný Feige, nie je zatiaľ známe, ktorí hrdinovia sa v snímke objavia po boku Spider-Mana. Film nakrúti Jon Watts.

Fanúšikovia Kapitána Ameriku sa majú na čo tešiť: Objaví sa tam aj tento hrdina

Nový film o Spider-Manovi pripravujú spoločnosti Marvel a Sony, pričom ide už o tretie spracovanie príbehu v novom tisícročí. V trilógii režiséra Sama Raimiho z rokov 2002, 2004 a 2007 hrdinu stvárnil Tobey Maguire. V roku 2012 prišla do kín snímka Amazing Spider-Man, v ktorej si už titulnú úlohu zahral Andrew Garfield. Pokračovanie filmu z roku 2014 ale nedosiahlo požadovaný úspech, a tak sa spoločnosť Sony rozhodla nakrútiť príbeh odznovu v spolupráci s firmou Marvel.

Viac o téme: Captain AmericaSpider-Man
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu