Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Aj tento fešák doplní hviezdnu zostavu Rýchlo a zbesilo: Dojemné poďakovanie za úlohu!

Scott Eastwood Zobraziť galériu (2)
Scott Eastwood (Zdroj: SITA)

Americký herec Scott Eastwood si zahrá v pripravovanej ôsmej snímke akčnej série Rýchlo a zbesilo. Tridsaťročný syn Clinta Eastwooda prostredníctvom služby Instagram informoval, že si vo filme zahrá s Kurtom Russellom, pre ktorého postavu bude pracovať.

Vo filme režiséra F. Garyho Graya a scenáristu Chrisa Morgana sa tak predstaví spolu s Charlize Theron, ktorá by mala stvárniť zápornú postavu, Vinom Dieselom, Jasonom Stathamom, Tyreseom Gibsonom, Ludacrisom, Dwaynom Johnsonom, Michelle Rodriguez či Kristoferom Hivju. Novinka, ktorá ponesie názov Fast 8, by sa mala dostať do amerických kín 14. apríla 2017.

It's hard to put into words how excited I am for the next Fast & Furious. To me, the series is so much more than just a franchise. It’s a legacy. These great actors who have been in it together for so long have become a family. I absolutely can’t wait to join it. Now I can’t say too much, but I get to play a new character who operates under Kurt Russell in the movie, which is incredible, because Kurt was a total childhood hero of mine growing up. Very much looking forward to learning a thing or two from such an original and cool guy. Paul was a close friend of mine. We surfed together, traveled together, and he was a huge role model and influencing figure in my life when I was younger. He still is. He was an older brother to me. For me to be able to add to the F&F story, Paul’s story, and the FAST family is like a dream come true. Gary Gray and Neal Moritz - I can’t wait to get started and dive in. Vin - thank you for the support and the insight. Paul - I am going to make you proud. #F8

Fotka uverejnená používateľom Scott Eastwood (@scotteastwood),

Na sociálnej sieti Instagram zverejnil svoju fotografiu, ku ktorej pridal dojemný popis k sérii filmov Rýchlo a zbesilo a k jeho obsadeniu vo filme. „Je ťažké vyjadriť slovami moje nadšenie z toho, že si zahrám v ďalšom Rýchlo a zbesilo. Pre mňa znamená séria filmov viac než len nejaká licencia. Je to posolstvo. Títo skvelí herci, ktorí spolu hrávajú už tak dlho sa stali rodinou. Nemôžem sa dočkať až sa k nim pripojím,“povedal herec.

V príspevku ďalej písal, že si zahrá po boku Kurta Russella. Neskrýval svoje nadšenie, pretože Kurt je preňho detským hrdinom a bude veľmi rád, ak sa od neho naučí niečo nové. Jeho dojemné poďakovanie ukončil spomienkami na Paula Walkera. „Paul bol môj blízky priateľ. Surfovali sme spolu, cestovali sme a bol pre mňa obrovským vzorom a osobou, ktorá ovplynila môj život, keď som bol mladší a stále to tak je. Bol mi ako starší brat.“

Scott Eastwood
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Scott Eastwood začínal filmovú kariéru pod menom Scott Reeves. Diváci a diváčky ho mohli vidieť napríklad v historickej dráme Zástavy našich otcov (2006), psychologickej dráme Gran Torino (2008), horore Texaský masaker motorovou pílou 3D (2013) či vojnovej dráme Železné srdce (2014). Objavil sa tiež vo videoklipe k piesni Wildest Dreams americkej speváčky Taylor Swift.

Viac o téme: Rýchlo a zbesiloVin DieselScott EastwoodCharlize Theron
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu