Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ešte nie sú ani v kinách a už je tu prvý neúspech: Toto novým Krotiteľom duchov nevyšlo

Krotitelia duchov 2
Krotitelia duchov 2 (Zdroj: Youtube)

Najneobľúbenejší filmový trailer na portáli YouTube má nová verzia snímky Krotitelia duchov (1984), ktorá sa dostane do kín koncom júla. Trailer, ktorý spoločnosť Sony Pictures Entertainment zverejnila 3. marca, má momentálne takmer 30 miliónov zhliadnutí, pričom sa zatiaľ nepáčil viac než 650-tisíc používateľom a páčil iba takmer 220-tisíc používateľom. Naopak, na sociálnej sieti Facebooku dostal výrazne viac pozitívnych reakcií. V celkovom zozname videí s najvyšším počtom dislikeov na YouTube patrí tomuto traileru momentálne 18. priečka.

Krátka upútavka novej verzie rovnomennej komédie z roku 1984 prináša zábery New Yorku a krotiteľky duchov, ktoré tam s nimi bojujú. Tvorcovia zároveň predstavili aj ich špecializáciu - Melissa McCarthy stvárnila expertku zaoberajúcu sa paranormálnymi javmi, Kristen Wiig fyzičku častíc, Kate McKinnon jadrovú inžinierku a Leslie Jones sa predstaví ako tá, čo pozná New York. Vo videu sa tiež ukázal Chris Hemsworth, ktorý si vofilmezahral ich asistenta, ako aj zelený duch Slimer z prvých dvochfilmov. V novinke sa predstavia aj hviezdy pôvodných Krotiteľov duchov z rokov 1984 a 1989 Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson či Sigourney Weaver. Herecké obsadenie dopĺňajú Andy García, Michael K. Williams, Cecily Strong, Matt Walsh a Neil Casey. Režisérom je Paul Feig, ktorý spolu s Katie Dippold napísal aj scenár.

Pôvodných Krotiteľov duchov nakrútil rodák z Komárna Ivan Reitman, ktorý sa postaral aj o réžiu pokračovania z roku 1989. V obochfilmochsa predstavili okrem spomínaných Murrayho, Aykroyda, Weaver a Hudsona aj Rick Moranis a Harold Ramis, ktorý zomrel predvlani vo februári.

Viac o téme: Krotitelia duchovTrailer
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu