Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Návrat uleteného antihrdinu: Teaser na pokračovanie Deadpoola je tu!

(Zdroj: SITA)

Kanadský herec Ryan Reynolds zverejnil prostredníctvom svojho oficiálneho kanála na službe YouTube prvý teaser trailer filmu Deadpool 2, ktorý je pokračovaním akčnej snímky Deadpool (2016).

V takmer štvorminútovej ukážke s názvom No Good Deedbývalý žoldnier Wade Wilson, ktorého 40-ročný rodák z Vancouverustvárňuje, kráča po ulici, keď zrazu zbadá, že sa v jednej z uličiek zlodej chystá okradnúťstaršieho pána. Uteká do telefónnej búdky, kde sasnaží čo najrýchlejšie obliecť do kostýmu svojho alter ega Deadpoola, pričom počas toho hrá v pozadí zvučka z filmov o Supermanovi. Než sa však prezlečie, zlodej muža zastrelí a Deadpoolk nemu nestihne prísť včas. Antihrdinasi k nemu následne ľahne a otvorí si zmrzlinu, ktorú mal zosnulý pán v taške s nákupom. V krátkom klipe, ktorý v amerických kinách púšťali pred projekciou akčnej snímky Logan(2017), sa okrem Reynoldsa predstavil ajautorkomiksov, vydavateľ, producenta herecStan Lee.


Mohlo by vás zaujímať: Reynolds porovnáva bozky: Manželka je top, Andrew Garfield má mrštný jazyk!


Film Deadpool,ktorý vznikol na motívykomiksov z dielne spoločnostiMarvel, prinesolpríbeh o bývalom žoldnieroviWadeovi Wilsonovi.Ten sa umierajúc na rakovinu zapojil do vládneho experimentu Weapon X, ktorý z neho spravil nezničiteľného antihrdinu Deadpoola. V snímke zo sveta X-Menov, v ktorom sa odohráva aj spomínaný titulLogan, si okrem Ryana Reynoldsa zahrali aj Morena Baccarin, Gina Carano či T.J. Miller. Réžie prvého filmu sa ujal Tim Miller, ktorý mal pôvodne mať na starosti aj jeho pokračovanie. Od projektu však odstúpil a nahradil hoDavid Leitch. Deadpool 2 by sa mal do amerických kín dostať 2. marca 2018.

Viac o téme: Deadpool
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu