Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Legendárny Matrix sa vracia: Keanu Reevesa uvidíme len pod jednou podmienkou!

Matrix Zobraziť galériu (4)
Matrix (Zdroj: internet)

Americká spoločnosť Warner Bros. Entertainment pripravuje reboot kultového sci-fi Matrix. Zatiaľ však nie je známe, akým smerom sa bude celý projekt uberať. Spoločnosť však oznámila, že sa už podnikli prvé kroky.

Podľa zdrojov amerického magazínuThe Hollywood Reporterby sa v novinke mohol objaviť herec MichaelB. Jordan, ktorý sa predstavil vo filmoch ako Profesionálny lovec (2001), Zatmenie (2007), Kronika (2012) alebo Creed (2015). No je potrebné spraviť ešte veľa, aby sa projekt rozbehol.

Matrix
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: internet)

Štúdio v súčasnosti rokuje o spolupráci so scenáristom Zakom Pennom, ktorý má na kontetituly ako napríklad Za nepriateľskou líniou (2001), Elektra (2005), X-Men: Posledný vzdor (2006) alebo Neuveriteľný Hulk(2008).


Mohlo by vás zaujímať:Myslíte, že predpovedať budúcnosť je nemožné? Mýlite sa, z týchto filmov vás zamrazí!


Na prípravách sazatiaľ nepodieľajú sestry Lana a LillyWachowské, ktoré sa postarali o réžiu a scenár všetkých troch pôvodných filmov z rokov 1999 a 2003, a nie je jasné, či na projektevôbec budú spolupracovať. S nápadom na nový film vrajWarner Bros. oslovilproducent pôvodných snímokJoel Silver, ktorý však údajne svoj podiel na právach v roku 2012 predal štúdiu za 30 miliónov dolárov. Podľa nemenovaných zdrojov majú navyše sestry Wachowské a 64-ročný Silver napäté vzťahy.

Matrix
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: internet)

Hlavný hrdina trilógie Keanu Reeves však počas propagácie filmu John Wick 2 prezradil, že jeho spolupráca na novom Matrixe nie je vylúčená. Má však jednu podmienku. "Sestry Wachowské by museli štvrtý diel napísať aj režírovať. Potom by sa uvidelo, aký to bude príbeh. No neviem, bolo by to divné, ale veď prečo nie?" povedal portálu Yahoo Movies.

V akčnom sci-fiMatrix (1999) sa predstavili aj Laurence Fishburne,Carrie-Anne Moss aleboHugo Weaving. Spolu s Keanu Reevesom si zahrali aj v pokračovaniachMatrix ReloadedaMatrix Revolutions z roku 2003. Najväčší úspech mal prvý film, ktorý získal štyri ceny americkej Akadémie filmových umení a vied.

Matrix
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: internet)

Viac o téme: Keanu ReevesMatrix
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu