Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Heath Ledger ako ste ho ešte nevideli: VIDEO Pozrite si prvú ukážku z nového dokumentu!

Heath Ledger
Heath Ledger (Zdroj: internet)

Americká televízia Spike TV zverejnila trailer dokumentárneho filmu o austrálskom hercovi Heathovi Ledgerovi. Takmer trojminútová ukážka priniesla dosiaľ nezverejnené zábery herca, ktorý zomrel v roku 2008 na neúmyselné predávkovanie sa liekmi vo veku 28 rokov.

Dokumentárna snímka zahŕňa okrem nových záberov aj rozhovory,napríklad s jeho sestrouKate Ledger, hudobníkoma priateľomBenomHarperom, bývaloupriateľkouChristinouCauchi, režiséromAngomLeema mnohými ďalšími.


Mohlo by vás zaujímať:Vo filme škaredé monštrá, v realite... fú, poriadne sexi chlapi!


Mnohé zábery z traileru nakrútil rodák z austrálskehoPerthusám a ukazujú ho v jeho prirodzenom prostredí, ako sa smeje, je obklopený ľuďmi a priateľmi, s fotoaparátom alebo videokamerou vždy po ruke. Hudobník Ben Harper v traileri hovorí o Ledgerovi ako o človeku, ktorý je plný života. Dokument však poukazuje aj na hercov vnútorný konflikt. "Chcel byť slávny, a keď ten moment prišiel, zrazu to nechcel," vyjadril sa filmárMattAmato.Snímka I Am Heath Ledger, ktorá je súčasťou dokumentárnej série o životoch výnimočných ľudí z pohľadu ich okolia,bude mať23. apríla premiéru na filmovom festivale Tribeca a 17. mája ho odvysiela televízia Spike.

HeathLedger sa stal známymvďaka účinkovaniu vo filmoch Patriot (2000) a Príbeh o rytierovi (2001). V roku 2006 ho nominovali na Oscara za hlavnú úlohu vo filme Skrotená hora (2005) a v roku 2009 cenu americkej Akadémie filmových umení a vied posmrtne získal za stvárnenie Jokera v batmanovke Temný rytier (2008). Predstavil sa aj vo filmochRuky preč (1999), Desať vecí, ktoré na tebe nenávidím (1999),Ples príšer (2001), Legendy z Dogtownu(2005), Kliatba bratov Grimmovcov2005), Casanova (2005), Candy(2006), Partička B. D. (2007), Imaginarium Dr. Parnassa(2009).

Viac o téme: Heath Ledger
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu