Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Prvé FOTO remaku Hriešneho tanca: Toto bude zaujímavé, čo poviete?

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: ABC)

Herečky Abigail Breslin, Debra Messing a Sarah Hyland zverejnili prostredníctvom služby Instagram prvé fotografie z remakeu Hriešneho tanca (1987). Breslin (Baby) zdieľala snímku, na ktorej tancuje pri kozube s kolegom Coltom Prattesom (Johnny Castle) a Sarah Hyland, predstaviteľka Babyinej sestry Lisy zverejnila fotografiu, na ktorej je oblečená v sivej sukni a žltej blúzke.

Oniekoľko záberov sa podelila tiež48-ročnáDebra Messing, ktorá stvárni ich matku Marjorie. Medzi nimi jenapríklad scéna,kde Baby sedí s rodinou pri stole a Johnnysa ju chystá vyzvať do tanca či fotografia tancujúcej speváčky Nicole Scherzinger, ktorá sa predstaví ako Penny Rivera.

Na snímke (sprava) Sarah Hyland, Debra Messing, Abigail Breslin,Bruce Greenwood a Colt Prattes
Zobraziť galériu (7)
Na snímke (sprava) Sarah Hyland, Debra Messing, Abigail Breslin,Bruce Greenwood a Colt Prattes  (Zdroj: Instagram/Debra Messing)

O réžiu trojhodinového filmu spoločnosti Lionsgate TV sa postará Wayne Blair. Scenár pripravila Jessica Sharze a o choreografiu sa postaral držiteľ ceny Tony Andy Blankenbuehler. Autorka pôvodného scenára Eleanor Bergstein sa zasa ujala úlohy jednej z výkonných producentiek.

Nichole Scherzinger ako Penny Riviera
Zobraziť galériu (7)
Nichole Scherzinger ako Penny Riviera  (Zdroj: ABC)

Okrem spomínaných herečiek a ColtaPrattesaherecké obsadenie dopĺňajú Katey Sagal, Shane Harper, Casper Smart,Bruce Greenwood, Tony Roberts či J. Quinton Johnson. Nové spracovanie filmu odvysiela televízia ABC 24. mája.

Prvé FOTO remaku Hriešneho
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: ABC)


Mohlo by vás zaujímať:Dievčatá, držte si klobúky, toto je dámska jazda: Sexi chlapi a trapasy nesmú chýbať!


Hriešnytanec (1987) priniesol príbeh mladej Baby, ktorá prichádza s rodičmi a sestrou do prázdninového strediska. Počas pobytu sa zoznámi s tanečným inštruktorom Johnnym a prežije s ním nielen prvú lásku, ale aj premenu na sebavedomú ženu. V obľúbenej romantickej snímke si zahrali Jennifer Grey (Baby) a Patrick Swayze (Johnny), pre ktorého titul znamenal zlom v kariére.

Legendárna zdvíhačka sa objaví aj v remaku
Zobraziť galériu (7)
Legendárna zdvíhačka sa objaví aj v remaku  (Zdroj: ABC)

Skladbe (I've Had) The Time Of My Life udelili Oscara v kategórii Najlepšia pôvodná filmová pieseň. V roku 2004 sa do kín dostala snímkaHriešnytanec2: Havanské noci, ktorej tvorcovia zasadili príbeh na Kubu. Nakrútiť remake Hriešneho tanca sa spoločnosť Lionsgate pokúšala už v roku 2011, no napokon projekt zastavila.

Prvé FOTO remaku Hriešneho
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram/Abigail Breslin)

Prvé FOTO remaku Hriešneho
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram/Abigail Breslin)

Viac o téme: Hriešny tanecAbigail BreslinRemake
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu