Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Fešák Reynolds si vystrelil z kolegu: Nemôže hrať v Deadpoolovi, to nebude fungovať!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: SITA, profimedia)

Americký herec Josh Brolin si zahrá v akčnej komédii Deadpool 2. Pre portál Digital Spy to potvrdil jeho hovorca. Štyridsaťdeväťročný rodák z kalifornskej Santa Monicy stvárni Nathana Summersa alias Cablea, ktorý cestuje späť do minulosti, aby zachránil mutantov. Je tiež najlepším priateľom Deadpoola.

Očakáva sa, že sa objaví aj v pripravovanom spin-offeX-Force zo sveta X-Menov a aj v ďalších filmoch o Deadpoolovi. Okrem Brolina sa v komédii predstavia aj Ryan Reynolds, Zazie Beetz, Karan Soni či Brianna Hildebrand.Režisérom je David Leitch a autormi scenára sú DrewGoddard a Rob Liefeld. Deadpool2 by sa mal do amerických kín dostať v roku 2018.


Mohlo by vás zaujímať:Návrat uleteného antihrdinu: Teaser na pokračovanie Deadpoola je tu!


Zmluva na štyri filmy s Cableom, ktorú Brolin podpísal, znamená, že bude hrať dve rôzne postavy v adaptáciách marvelovských komiksov.Okrem filmov zo sveta X-Menov, ktoré ho čakajú, sa už totiž objavil ako Thanos vsérii o Avengers a predstaví sa aj v pripravovanej snímke Avengers: Infinity War.

Josh Brolin
Zobraziť galériu (5)
Josh Brolin  (Zdroj: SITA)

Na tento fakt reagoval aj Ryan Reynolds, predstaviteľ Deadpoola, ktorý na sociálnych sieťach Twitter a Instagram zverejnil fotografiu so svojím komentárom. "Fox, čo do ****?! Nemôžete predsa hrať dve postavy v jednom a tom istom vesmíre. To nebude fungovať. Brolin hral v Sicariovi a ja som sa objavil v Sabrine, mladej čarodejnici."

Fešák Reynolds si vystrelil
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram/Ryan Reynolds)

Tieto dva filmy, resp. seriály spolu vôbec nesúvisia, bol to klasický Reynoldsov spôsob, ako si vystreliť z kolegu. Brolin na tento príspevok neváhal zareagovať rovnako vtipne."Čo spravíte, ked máte slabosť pre Ryana Reynoldsa? Jednoducho do toho idete!!!"

Fešák Reynolds si vystrelil
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram/Josh Brolin)

Josh JamesBrolindebutoval v snímke The Goonies (1985). Nasledovali viaceré televízne filmy ako Finish Line (1989) a Gang In Blue (1996) a seriály Private Eye (1987 - 1988), Young Riders (1989 - 1992) či Winnetka Road (1994). Zlom v jeho kariére však nastal až v roku 2007, keď sa objavil v kritikmi oceňovaných snímkach V údolí Elah, Táto krajina nie je pre starých, Grindhouse: Planéta Teror a Americký gangster.

Josh Brolin s manželkou Kathryn Boydovou
Zobraziť galériu (5)
Josh Brolin s manželkou Kathryn Boydovou  (Zdroj: SITA)

V roku 2009 ho nominovali na Oscara za herecký výkon vo vedľajšej úloheživotopisnej drámy Milk (2008). Okrem toho si zahral aj vo filmoch ako W. (2008), Wall Street: Peniaze nikdy nespia (2010), Skutočná guráž (2010), Jonah Hex (2010), Muži v čiernom 3 (2012), Lovci gangstrov (2013), Old Boy (2013), Predĺžený víkend (2013), Sin City: Ženská, pre ktorú by som vraždil (2014), Sicario: Nájomný zabijak (2015), Everest (2015), Avengers 2: Vek Ultrona (2015) či Ave, Caesar! (2016).

Viac o téme: Josh BrolinRyan ReynoldsDeadpool
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu