Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Arnold Schwarzenegger je v novom filme najlepší zabijak sveta, ktorého chcú všetci zabiť

Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger

Predstavte si, že po rokoch tvrdej a poctivej práce sa konečne stanete korunovaným kráľom nájomných zabijakov. Problémom ale je, že Gunthera, ktorého stvárni 70-ročný Arnold Schwarzenegger, chcú zabiť všetci jeho kolegovia.

Snímka ponesie názov Killing Gunther (Zabiť Gunthera) a sledovať bude šialený príbeh najlepšieho zabijaka na svete, ktorého všetci poznajú pod menom Gunther. Toho stvárni 70-ročnýArnold Schwarzenegger, ktorý má očividne stále dosť síl na to, aby pred kamerou stvárnil poriadneho drsňáka. Zápletka samotného deja prichádza v momente, keď sa skupina medzinárodných nájomných vrahov rozhodne kráľa zosadiťz trónu. Podľa prvej ukážky je jasné, že si veľmi rýchlo uvedomia, akú obrovskú chybu urobili. Gunther totiž nie je najlepší na svete len tak pre nič za nič.

V snímke okrem Arnieho uvdímeCobie Smulders,Allison Tolman,Hannah Simone a Bobbyho Moynihana. Zaujímavosťou je, že oscenár, réžiu, produkciu a dokonca stvárnenie jednej z postáv sa postaral jeden jediný človek,Taran Killam. Dátum premiéry ešte síce nepoznáme, no projekt vyzerá rozhodne zaujímavo a komicky. Čo naň hovoríte vy?

Viac o téme: Arnold SchwarzeneggerKilling Gunther
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu