Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Úplne odlišných otcov spojí láska ich detí: VIDEO Adam Sandler a Chris Rock v novej komédii

Adam Sandler a Chris Rock v snímke The Week Of
Adam Sandler a Chris Rock v snímke The Week Of (Zdroj: YouTube/Netflix)

Svadobné prípravy sú dosť stresujúcou situáciou. Pokiaľ k tomu ale pridáte ešte dvoch otcov, ktorí sa od seba snáď ani viac nemôžu líšiť, môže z toho vzniknúť rad momentov, pri ktorých sa budete chytať za brucho.

NovákomédiaThe Week Of od streamovacieho giganta Netflix nám predstaví dvoch totálne rozdielnych otcov v podaníAdama SandleraaChrisa Rocka. Ich deti sachystajú na svadbu, takže aj napriek markantným rozdielom súobaja otcovia a ich rodiny nútené stráviťcelý týždeň spolu. A práve vzhľadom na ich početné odlišnosti je jasné, že týchto sedem dní bude naplnených poriadne absurdnými a zábavnými momentami.

Projekt režisérsky zastrešil Robert Smigel, ktorý sa spolu s komikomSandlerom zároveň postaral aj o scenár. Okrem dvojice populárnychhercov uvidíme ajRachel Dratch, známeho Stevea Buscemiho, Roba Morgana, Scotta Cohena, Patriciu Belcher, Melanie Nicholls-King čiMauryho Ginsberga. Projekt si budete môcť pozrieť už od 27. apríla. Oslovila vás komédia? Dáte jej šancu? Podeľte sa o svoj názor v komentároch nižšie.

Viac o téme: Chris RockNetflixAdam SandlerThe Week Of
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu