Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Fanúšikovia známej filmovej série sú vo vytržení: Chystá sa nové pokračovanie!

Križovatka smrti 2 Zobraziť galériu (2)
Križovatka smrti 2 (Zdroj: internet)

Policajný detektív v službách FBI pátra po unesenej dcérke čínskeho veľvyslanca. Na pomoc mu prichádza priateľ, ktorý považuje za svoju povinnosť pomôcť pri jej záchrane.

Rozbieha sa pátranie pretkané množstvom neuveriteľných naháňačiek, akčných scén a prvkami ázijských bojových umení. Nakoniec je dcérka zachránená a únoscovia odovzdaní spravodlivosti. Takto pred 20 rokmi vstúpila na strieborné plátno séria Križovatka smrti. Teraz to vyzerá tak, že sa čoskoro dočká ďalšieho pokračovania.

Už minulý rok sa totiž začalo šuškať, že tvorcovia pracujú na nástrele scenára pre štvrté prevedenie mimoriadne populárnej filmovej série. Po dlhom čakaní a hrobovom tichu konečne dostávame informácie, že všetko sa hýbe vpred.

Len prednedávnom sa totiž k celému projektu vyjadril Chris Tucker, ktorýprezradil, že Rush Hour 4 je preňho momentálne projektom číslo jednaa robí všetko preto, aby vznikol čo najskôr. „Deje sa to. Toto bude Križovatka smrti všetkých križovatiek.Jackie je pripravený a my to chceme urobiť tak, aby na to ľudia nikdy nezabudli.“

Križovatka smrti 2
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: internet)

Minulý rok sa aj populárnyJackie Chan prihlásil o slovo s tým,že prvá verzia scenára je takmer hotová, pričom s natáčaním by samohlo začať už niekedy v priebehu tohto roka. Ako Chan, tak aj Tucker sa však zhodli, žepred odchodom do hereckého dôchodkujednoducho musia posledné pokračovanie nakrútiť. Čo hovoríte na túto informáciu? Pozreli by ste si pokračovanie?

Viac o téme: Jackie ChanChris TuckerKrižovatka smrti
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu